Tytön orgasmi rajua panoa

tiheentyä ja hänen suultaan kuului pieniä voihkaisuja. Työnsin sitä varovasti hieman sisänpäin vieressäni makaavan kaunottaren kuumaan ja kosteaan reikän. Koskaan en jänyt kiinni, vaikka salaa toivoinkin sitä. Hymyilin itsekseni, kun muistin, kuinka teini-ikäisenä poikana olin hiiviskellyt silloisen talomme kellariin ja runkannut suurimmat paineet pois; keksien kerta toisensa jälkeen yhä hurjempia fantasioita. Istuin hänen viereensä ja enempä ajattelematta pyysin häntä käntymän selkä minuun päin. Ja vaikka hänen tummat silmämeikkinsä olivatkin levinneet pitkin kasvoja, tyttö näytti hyvin viehättävältä. Hän katsoi minua silmiin ja hymyili valloittavaa hymyän ja kuiskasi: Taisi jädä saunavuoro käyttämättä. En joutunut kuitenkaan odottamaan kauaa, kun tyttö ilmeisesti pätteli minun olevan harmiton ja aloitti kertomuksensa. Välillä vedin sormeni kokonaan pois, välillä työntäen sen jälleen sinne; joka kerta hieman syvemmälle. Tajusin taas, kuinka puutteessa olin. Varpaista siirryin hitaasti kohti reisiä ja saavutin Essin minihameen alareunan. Palatessani tytön orgasmi rajua panoa keittiöstä Essi oli noussut istumaan ja katseli ympärilleen.

Videos

Asian Amateur Filipino Pinoy POV Fucking and Facial. Aluksi tunsin hänen olevan hieman jännittynyt ja ehkäpä vaivaantunut, mutta pian hän kuitenkin rentoutui. Pästyäni portaat alas asti avasin saunan pukuhuoneen oven ja heitin siellä olevalle penkille muutaman mukanani tuoneen kaljapullon ja riisuin itseni. Siirsin Essin hiukset pois tieltä ja aloin hieroa hänen olkapäitän. Hetken aikaa hierottuani olkapäitä käteni alkoivat lähes automaattisesti vaellella muuallekin.

Saunavuoron jälkeen: Tytön orgasmi rajua panoa

Essi näytti jälleen rentoutuvan, ja vein käteni hitaasti hänen pillulleen jatkaen samalla suutelua, siirtäen samalla kättäni kohti hänen pilluaan, ja pian totesin hänen olevan jo aivan kostea. M - ilmaiset seksivideot! Painoin hitaasti kovaa kulliani hänen sisänsä, sentti sentiltä syvemmälle ja pian olin upottanut itseni hänen sisänsä kokonaan. Hetken pästä siirryin hänen jalkoihinsa ja vedin hänen sukkansa pois. Sormilla kosketin jälleen hänen pilluaan ja hyväilin hetken hänen turvonnutta klitoristaan ja tunsin, kuinka märkä hän oli. Hän katseli minua hellästi hymyillen ja oli sen näköinen kuin olisi miettinyt mitä tekisi. Kaluni odotti jo kärsimättömänä ja vein sen oikealle kohdalle hänen häpyhuultensa väliin. Nyt olin tyytynyt kuitenkin pelkästän omaan käteeni jo parin kuukauden ajan ja mielelläni olisin jälleen nussinut jonkun naisen kanssa. Tuijotin hurmioituneena hänen kauniita rintojaan ja tunsin, kuinka housujeni etuosa alkoi käydä ahtaaksi turvonneelle kullilleni. Essi itse kyykistyi eteeni ja otti seisokissa olevan kullini suuhunsa. Essi näytti lisäkseni olevan jo aivan lähellä, joten yhdellä työnnöllä survaisin itseni hänen sisänsä ja jo muutaman työnnön jälkeen Essin vartalo alkoi väristä ja tunsin, kuinka hänen pillunsa sykki kullini ympärillä. Tyttö katseli minua hieman ihmeissän ja vastasin huomanneeni, että hänen olkapänsä näyttivät kaipaavan hierontaa. Kävin hänen vierelleen ja avasin rintsikat niin, bondage girls roseola ihottuma että hänen koko selkänsä oli paljaana. Hän näytti jotenkin tutulta ja muistelin nähneen hänet talossa aiemminkin. Aivan kuin joku olisi itkenyt. Istuin hänen viereensä portaille ja mietin mitä sanoisin. Samaa tietä lensivät rintsikat ja sen jälkeen hän käntyi minua kohti. Vein tytön asuntooni ja matkalla sain kuulla, että hänen nimensä on Essi ja että hän asui talon ylimmässä kerroksessa.

0 kommenttia “Tytön orgasmi rajua panoa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *