Tantra hieronta ei seksiä

Outi ja Christoffer ovat oppineet olemaan hetkessä. Harjoituksiin kuuluu joogaa, hengitysmenetelmiä, meditaatiota, keskittynyttä hyminä ja seksuaalista joogaa. Heillä on kaksi lasta, päivätyö ja asuntolaina. Parisuhteemme on paljon harmonisempi kuin aikaisemmin. Asiakaspalvelu, digipalvelut (09) 156 6227, painettu lehti (09) 156 665, avoinna mape 817. Hellä kosketusta, malta silti ennen kuin säntät harjoittelemaan jumalaista rakastelua kumppanisi kanssa. Ikäntyvän miesenergian säilyttäminen, tantran mukaan mies voi kolmekymppiseksi asti ejakuloida huoletta useasti. Kurssi oli kaikkea muuta, mutta samalla paljon enemmän.

Hierontaa: Tantra hieronta ei seksiä

Tantran jumalkuva ei ole sidottu tiettyyn uskontoon, joten jokainen voi valita, mitä jumaluudella käsittä. Sitä on vaikea muuttaa, kun on 20 vuotta niin tehnyt. Kuusi vuotta sitten tilanne oli toinen lapset olivat pieniä, elämä hektistä ja seksielämäkin epätyydyttävä. Lindroosit löysivät tantrasta muutakin kuin vain uusia asentoja makuukammariin molemmat kertovat kokeneensa järisyttävän muutoksen paitsi parisuhteen fyysisellä niin myös erotiikka tube ilmainen pillu video henkisellä tasolla. tantra hieronta ei seksiä

Videos

Girlfriend likes ice cream with cum on top.

Hierontaa: Tantra hieronta ei seksiä

Varsinaisen tantrisen rakastelun aikana sänkyä vavisuttavan höylämisen voi unohtaa. Outi ja Christoffer etenivät tekniikassa nopeasti, mutta arjen todellisuus - talon ostaminen, remontti ja Christofferin työpaineet - saivat parin hiljalleen palaamaan takaisin vanhoihin tapoihin. Ajattelumallin muutos, tantraan tutustuminen lähtee liikkeelle orgasmiin liittyvän ajatusmallin muokkaamisesta. Tantran ja siihen liittyvien joogaharjoitusten kautta Lindroosit tuntevat rakastuneensa toisiinsa uudelleen ja syvemmin.

0 kommenttia “Tantra hieronta ei seksiä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *