Sonera easy puheaika aikuisviihde ilmainen

Prepaid-liittymät - Liittymät - Kauppa - Telia (Entinen Sonera Prepaid, Easy Prepaid tai Prepaid Netti) Lataa. Voimassa Telia Prepaid, Telia Easy Prepaid ja Prepaid Netti-liittymiin. Lataus on tehtävä siitä liittymästä, johon puheaika halutaan. Lisätietoa Lataa ilmainen mobiilisovellus alta. Sonera easy lataus Internet ja tietokoneet Sonera XL-liittymässä puheaika ja viestit ovat rajattomia. Molempiin liittymiin sisältyy myös ilmainen kolmen. Lataus on tehtävä siitä liittymästä johon puheaika halutaan. Sonera Prepai Easy Prepaid tai Prepaid. Siirrosta ilmoitetaan, kun teet sopimuksen.

Sonera easy puheaika aikuisviihde ilmainen - Sonera

Kokeile uudestaan, rajaton vai Rajaton lite? Hinta on alennettuna 26,90 euroa kuussa ensimmäisen 12 kuukauden ajan. Rajaton-liittymissä puhe- ja viestipaketti sisältyy liittymän hintaan. Rajaton Lite -liittymissä maksat puheluista ja viesteistä sonera easy puheaika aikuisviihde ilmainen käytön mukaan. Ladatessasi Soneran prepaidille saldoa saat joka kolmannella latauskerralla viiden euron bonuksen, jonka voi käyttä puheaikana, tekstiviesteinä tai datana oman tarpeen mukaisesti. Tämä on merkittävä kilpailuvaltti verrattuna muihin suomalaisiin operaattoreihin. Hinnastosta löydät helposti maakohtaiset hinnat hakutoiminnolla. 31 päivän Prepaid Nettipaketti vain 16,90 (norm. Jos omistat Sonera Kodin laajakaistaliittymän, saat puhelinliittymän halvemmalla hinnalla. Kaikkein tehokkain XL-liittymä on tällä hetkellä huippualennuksessa ja maksaa Sonera Koti -asiakkaille vain 23,90 euroa kuussa puolen vuoden ajan, joka on yli kymmenen euroa vähemmän kuin liittymän normaalihinta.

Sonera easy puheaika aikuisviihde ilmainen - Lataa

Saat huolettoman netin ilman laskua, ja surffailet netissä rajattomasti 31 päivän ajan. Lue mobiilivarmenteesta Ota sim käyttösi Saat SIM-kortin kuoressa kotiisi. Molempiin liittymiin sisältyy myös ilmainen kolmen sonera easy puheaika aikuisviihde ilmainen kuukauden Spotify Premium. Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 2 Gt /kk 4G-verkon maksiminopeus 100 Mbit /s, netti kotimaassa Rajaton, puhelut ja viestit 0,07 /min tai kpl. Hae liittymäpaketit 4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s, netti kotimaassa Rajaton, puhelut ja viestit 0,07 /min tai kpl. Saat liittymän meiltä aina ilman sitoutumispakkoa. Omat sivut -palvelun kautta. Kuuluvuuskartasta näet sekä puheluiden kuuluvuuden että tiedonsiirtoyhteyksien nopeuden. Kirjaudu Kattava verkko Mietityttäkö liittymän kuuluvuus kotona tai mökillä? Avaa verkkokartta Nykyisen numeron siirtäminen Telialle Numeronsiirrossa vaihtuu SIM-kortti, liittymän palvelut ja kuuluvuus. Tarjoukset ovat voimassa 8 Telian verkkokaupassa, Telia Prepaid Lataussovelluksessa ja R-kioskeilla. Netti EU/ETA-maissa, Pohjolassa ja Baltiassa 7 Gt /kk 4G-verkon maksiminopeus 0,256 Mbit /s, netti kotimaassa Rajaton, puhelut ja viestit Rajaton. L-paketti nyt vain 22,90 (norm.

0 kommenttia “Sonera easy puheaika aikuisviihde ilmainen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *