Seksitreffit videot vaimo sai vierasta

seksitreffit videot vaimo sai vierasta

laittaa topin pälle, kun sanoin hänelle: Jätä nuo rintsikat pois, eihän niitä tarvita. Kuulostaa hyvältä mutta kyllä mä haluan itse valita miehen kenen kanssa nain. Otetaanko joskus uusiksi?, toinen mies kysyi. Vilkuilin koko ajan taakseni ja näin, kuinka miehet tulivat vaimoni kanssa perässäni. Niin miehet sitten pukeutuivat vaimoni heitä kiirehtiessä. Sitten alapän kimpussa ollut mies käski vaimoani: Mee polvillesi tohon ja ime tota kyrpä. seksitreffit videot vaimo sai vierasta Vaimoni vilkaisi sitä ja näytti tosiaankin hämmästyneeltä. Vaimoni huomasi tämän ja otti miehen kyrvän syvälle suuhunsa. Pian miehet olivat jo molemmat käsineen vaimoni kimpussa.

Katsotuimmat: Seksitreffit videot vaimo sai vierasta

Sex work kuopio hairy pussy Oikeastaan haluaisin saada vähän niinkuin tällaista ja samalla hän osoittaa makkaraa jota on juuri puraisemassa. Ilmeisesti ne näyttivät miellyttävän myös häntä.
Online date chat pirkkala 901
Seksitreffit videot vaimo sai vierasta Katselin, kun hänen rinnoillaan oli vielä jäljet kahden vieraan miehen spermasta. Jäin odottelemaan olutta siemailleen. Sattumalta meitä vastaan käveli kaksi tutun näköistä nuorta miestä. Hänen silmänsä olivat kiinni, suu hieman raollaan seksitreffit videot vaimo sai vierasta ja kielellän hän nuoleskeli huuliaan.
seksitreffit videot vaimo sai vierasta Pian toinen anopin nainti panoseuraa netistä mies oli jo vaimoni takana ja työntyi pilluun. Tuntuu, ja niin vaimoni on myös sanonut, että se kiihottaa häntä tosi paljon. Kun olimme syöneet, lähdimme kiertelemän laivaa.
Toinen miehistä laskeutui polvilleen vaimoni eteen ja alkoi käsillä hyväillä hänen reisiensä sisäpintaa liukkaiden ja kiiltävien pvc-housujen pältä. Jossain kohdin jo pelkäsin että kaverilta ei tule koskaan. Mitä luulet Elina, onko mitän syytä joka saisi sut lopettamaan tupakoinnin? Huomasin, kun vaimoni katsoi minuun päin kysyvästi. Oliko iso, kysyin Elinalta.

Seksitreffit videot vaimo sai vierasta - Vaimo

Kun vaimoni meni vessaan, ajattelin, ettei toista tälläistä tilaisuutta ehkä ihan heti tulisi, joten tämä oli nyt saatava onnistumaan. Elina voihki yhä tiivimmiin ja lopulta koko kroppa värisi ja äntely oli änekästä. Voidaan sitten yhdessä katsella sitä jos saatte aikaan hyvän nauhan. Mun piti voidella kulli jo pelkästän kun otin sen sisälle pilluun. Vaimoni varmaan ihmetteli hetken, kun minua ei näkynytkän hänen tullessaan sisän. Hän kaivoi sieltä kortsuja esiin. Meinasin jo tulla pois vessasta, mutta huomasinkin yllätyksekseni, että vaimoni ei reagoinutkaan siihen niin kuin olin kuvitellut, vaan päinvastoin, se näytti kiihottavan häntä. Nännisi ovat suuret ja todella pehmät. Mitä sä tykkäsit, kun tuo toinen sano sua huoraksi?, kysyin vaimoltani. Mies alkoi pienen seksitreffit videot vaimo sai vierasta äntelyn ja sai samalla sanottua: Uuh Tuo tuntuu upeelta. Jonkin ajan pästä näin, kun mies oli laittanut kätensä vaimoni reisille. Pian minä laukesin hänen suuhunsa. No johan on toive, tuumasin. Ensimmäisenä tulleen miehen käsi oli taas hakeutunut vaimoni reisille. Tiesin, että hyvä teki. Ilmeisesti se oli jotain myönteistä, koska hän jatkoi entistä himokkaammin kyrvän imemistä. Vaimoni vilkaisi minun suuntaani ja nyökkäsin hänelle hyväksymisen merkiksi. Huomasinhan minä sen, mutta en mä oikein silti tiedä.

0 kommenttia “Seksitreffit videot vaimo sai vierasta

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *