Naiselle orgasmi liian pieni pillu

ja veneen voisit käntä sekä tarkistaa laiturin kunnon. Lauetessaan Janne oli puristanut häntä lujemmin ja työntynyt voimalla hänen sisänsä, silloin Jaana oli tiennyt Jannen pästäneen elämännesteensä syvälle Jaanan sisän. Jalat olivat pettä siinä paikassa, kun katsoin raosta sisän. Silti Pasi käsitti, ettei Annan reiden hively voinut tarkoittaa iloista viatonta piirileikkiä, vaan jotain ihan muuta olipa sitten Paula messissä tai. Ja tuntea olevansa mies. Ai hemmetti, kun oli kiperä paikka aisankannattajan urallani. Varsinkaan Janne ei tiennyt, että tällä asennolla oli joku nimikin, hän vain mielsi olevansa Jaanan reisien ihanan lämpimässä syleilyssä. Tässä vaiheessa Hannu lopetti hitaasti naiseni herkkutissien imeskelyn, suuteli Anittaa ahnaasti suulle ja kuiskasi tälle: Mennänkös jo tositoimiin kamarin puolelle?

Perjantain viimeiset: Naiselle orgasmi liian pieni pillu

Nainen hätkähti taaksepäin ja vaikutti hieman järkyttyneeltä. Kun Heikki oli saanut siemensyöksyn, miehet tulivat myös istumaan poreammeeseen. Matkalla koskin hänen alaselkänsä ja tunsin hänen pehmeän ihonsa olevan kananlihalla. Paula kumartui nuolemaan miehen kalun puhtaaksi viimeisistä spermatipoista. Heidi nytkyi ja heilui kolmen miehen käsittelyssä. Vaimoni oli supattanut siitä minulle heti Hannun tuloiltana. Siellä pureskelin kynsiäni ja kävin mielessäni läpi kaikkea nyt näkemäni ja nuorena kokemaani. Janne ei vastaa, mutta hänen silmistän näkee halukkuuden jatkaa. Sitten hän käntyi vielä minua kohti, tuli suutelemaan Hannun makuisella suullaan minua hellästi ja sanoi rakastavansa minua.

Nuori: Naiselle orgasmi liian pieni pillu

Mutta koska olen vaimo nai vierasta sexiseuraa saanut osakseni melko surkean, kärkeä kohti epäkäytännöllisesti kapenevan tikkupippelin, tämä elämänkuvio on minulle ja rakkaalle vaimolleni juuri oikea. Jannen vahvat kädet pitävät hyvänä Jaanaa, kun hän ottaa kiinni Jannen lantioista käsillän. Minna oli aviokriisin aikana löytänyt uuden rakastajankin, joten ehkä tällä kertaa he saisivat oikean avioeron aikaan. Janne oli painanut kalunsa Jaanan sisän, aivan tyveen asti, tämä oli jo tuntunut Jaanasta erittäin hyvältä. He ottivat ensin pohjat Minnan luona. Ihmettelin vain, miksi ne olivat välillä käyneet pesulla, kun aikoivat varmasti jatkaa heti perän, eikä kortsun ansiosta ollut syntynyt pahempaa sotkuakaan. Heikki ei voinut enä pidempän vastustaa kiusausta, vaan otti tukevan otteen Heidin leveistä perseen puolikkaista ja levitti peppurakoa leveämmäksi. Tyhjentäessän autoa, nainen huomaa, että hiekkatiellä tulee leirikeskusta kohti hänen apulainen, Janne. Pillu oli varmasti jo auennut vastaanottamaan miehen lastin. Molemmat naiset nuolivat kalun varrella pitkiä lipaisuja kohti terskaa. Hän lähti saunapuolelta ja meni oleskelutilaan, jossa Jannekin oli suurella todennäköisyydellä. Pasin suusta päsi ännähdys ja hän nojautui tuolissa taaksepäin. Olin muuten väsynyt mutta tuon naisen läsnäolo toi minulle virtaa. Mikäs siinä, ei mitän ongelmaa. Olet nyt Paulan leikkikalu. Janne huomaa kuinka Jaanan uikkarit ovat liimautuneet kiinni häpyhuulten väliin, jolloin Janne näkee hyvin Jaanan suloisimman paikan muodot. Minnalla ja Heikillä oli meneillän ties kuinka mones aviokriisi. Ihmettelin, että Hannun tanakka kyrpä kesti niin pitkän pillunpuutteen jälkeen. Jannen himokas kalu liukuu lujaa vauhtia Jaanan märässä vaossa. Toisella kädellä tempaisin naisen pyllystä kiinni ja puristin peppua ja nutturaa kovaa. Nuori mies änkesi aivan Heidin viereen ja tuikkasi heti sormensa naisen pillunreikän ja pyöritteli aikansa, kunnes oikaisi naisen parempaan asentoon ammeessa ja alkoi panna nuoren siitossonnin vimmalla. Ehtivät hetken siemailla juomiaan, kun heitä jo onnisti ja saivat seuraa. Jaana keimailee saunan puolelle vaihtamaan yöasun jo pällensä ja Janne nilkuttaa hiukan etukenossa oleskelutilan puolelle. Hannu lämmitteli kai vielä naistani kiihkeän yhdyntän. Pelkäsin vähän, miten Anitta nyt suhtautuisi asiaani, kun Hannu oli tuottanut tällaista harmia samalla vehkeellä, jolla hänen olisi pitänyt tuottaa vaimolleni iloa. Kaikki neljä pakkautuivat samaan taksiin ravintolan ulkopuolella. Jaana nostaa lantiotaan, jolloin jäykkä Jannen kalu nousee pystyyn kovana. Minusta on aina tuntunut, että Kortelainen oli ollut kielletyissä puuhissa.

0 kommenttia “Naiselle orgasmi liian pieni pillu

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *