Miten saada nainen laukeamaan seksi takaapäin

miten saada nainen laukeamaan seksi takaapäin

jo tuntua lantionlihaksissani. Samalla Jaana tarrautuu Janneen kiinni voimalla. Tunsin, miten herkistyneet nännini kihelmöivät nautinnollisesti, kun pällystakin karhea villakangas hiersi niitä lähes jokaisella askeleella. Sanoin papalleni; Voi ny vhittu lopeta mhä imen sut kuiviin ku päsen sun luokses uuuhhuhuuhuuu. Lopulta repäisin paidan auki, jotta saisin Jaanan ihanat rauhaset näkyville. Imin loppuunasti niinkuin hän halusi minun tekevän ja Isini sai nauttia luontopanostaan kanssani jälleen kerran.

Videos

Janne oli painanut kalunsa Jaanan sisän, aivan tyveen asti, tämä oli jo tuntunut Jaanasta erittäin hyvältä. Niinpä sieltä löytyi kaikki tarpeellinen aina vessasta pieneen tupakeittiön. Henkäisin syvän ja puristin paljaana sojottavan häpykieleni tiukkaan otteeseen peukalon ja etusormen väliin. Samassa hän astui takaisin viereeni. Kotona alastomuus oli ollut melkein tabu, eikä Jaanalle oltu koskaan puhuttu mitän seksistä. Vuokraemäntäni pysähtyi eteeni, ja nyt oli hänen vuoronsa olla täysin sanaton.

Miten saada nainen laukeamaan seksi takaapäin - Salaisien halujen

Kiihkoissani nostelin rintojani molemmin käsin. Isäni toinen käsi nopeasti löysi tiensä klitorikselleni jota hän alkoi hieromaan taitavin ottein. Pilluni tuntui paisuneelta ja märältä, vaikka en ollut vielä edes koskenut sinne. Tunsin itsevarmuuteni palaavan, olin sittenkin saanut Jaanan koukkuun Tota mä kattoin, ettei sul oo täl pyyhettä, nii mä toin sulle yhden miten saada nainen laukeamaan seksi takaapäin tuolta yläkerrasta. Janne on riisunut kaikki vaatteensa pois ja makaa nyt selällän sängyssän alastin. Mä en oikeen luota noihin ajastimiin. miten saada nainen laukeamaan seksi takaapäin

Videos

Naughty Sakura Hirota plays with her war - Find her. Kannettavan soitin oli kiinnitetty leveälle vyötärölle. Hän jatkoi nuolemista keskittyen klitorikseensa ja juuri kun hän oli laukeamassa, ovi avautui ja tytön isosisko astui sisän. Janne on Jaanan pällä, tukeutuneena käsiinsä. Olin kiihkoissani hieronut niihin limaani ehkä liiankin perusteellisesti Onneksi työpisteeni läheisyydessä ei työskennellyt muita naisia. Janne availee silmiän, jolloin Jaana suutelee kiihkeämmin Jannea Hyvä huomenta Janne, Jaana jatkaa Voisitko auttaa mua nyt päsemän paineista? Isini kullin otin suuhuni ja pidin sitä syvällä kurkussani hetken aikaa, kunnes aloin todenteolla imemän sitä kiihkeästi ja kiimoissani. Tunsin nännieni sojottavan pitkiksi kovettuneina. Moottori hurahti täysille ja lähes kouristuin nautinnosta. Iltapäivä kului tuskastuttavan hitaasti. Saatuaan uikkarit ylleen, menee hän saunamökin kuistille odottelemaan Jannea, mutta kuluu tovi, bondage girls hot blonde porn eikä Jannea näy eikä kuulu. Janne oli saanut hänelle aikaiseksi täydellisen orgasmin, niin ainakin Jaana pohti, olo oli niin mahtava, parempaa ei taida ollakaan. Kiimamme ei siinä paikassa antanut sijaa hitaalle rakastelulle. Tuo kuvitelma kiihotti minut yllättävän nopeasti orgasmiin. Peräkylän leirikeskus sijaitsee syrjässä, noin 10 kilometrin pässä isolta tieltä, mutkitkaan hiekkatien pässä, Peräjärven rannalla. Ei sinne mitän geeliä tarvitse laittaa, sehän valuu kosteutta muutenkin, olin vähällä henkäistä. Mä en jaksa kohta enä pidättä jos lypsät mua pillullas näi kovaa aah. Tunsin klitorikseni alkavan sykähdellä paisuneena ja tiesin olevani jo kostunut jalkovälistä. Luulekko, et selviit puoles tunnis? Kasettia katsoessani kiihotin itseäni jälleen niin, että sain yhden orgasmin yhtä aikaa kuin se vaalea Lisa-tyttö ensimmäisessä kohtauksessa. Katsahtelin samalla tytön suuntaan nautinnollisen kiusoitteleva hymy huulillani. Jaana oli oikeastaan toivonut asukiksi tyttöä, mutta toistaiseksi olin ainoa, joka oli ilmoittautunut. Jaanan peli tuntui minusta aika selvältä, mutta mietin uskaltaisinko todella tehdä ratkaisevan liikkeen. Ensimmäinen kerta kun kaksi miestä nussii minua yhdenaikaisesti. Makasimme hetken aikaa pällekkäin, hengitimme yhdenaikaisesti raskaasti mutta tyytyväisesti. Nostin hieman minihamettani ja raotin paitani nappeja isälleni sen verran että sain hänen huomionsa täysin keskitettyä minuun, tosin hänen ajavuutensa alkoi hipsua hiljalleen melkeimpä ojan puolelle ja hänen tiukat farkkunsa saivat hänen olonsa varmasti tuntumaan ahtaalle. Kamera tarkentuu lähikuvaan näyttäen, miten tytön sormet painelevat ja hierovat lähes karvatonta kumpua. Varmaankin hän oli huomannut, missä katseeni oli vaeltanut, mutta siitä välittämättä hän alkoi iloisin ilmein kysellä kuulumisia aivan kuin olisimme jo hyvätkin ystävykset.

0 kommenttia “Miten saada nainen laukeamaan seksi takaapäin

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *