Miten saada nainen ejakuloimaan siveysvyössä

miten saada nainen ejakuloimaan siveysvyössä

seksielämän, kunhan jaksaa harjoitella sitä. Satu uskoo, että haluttomuuden taustalla on usein tyytymättömyys omaa itseän kohtaan. Mutta kuinka moni meistä naisista tekee sitä samaa? Kiihotus etenee ensin nousukäyrällä, jota seuraa tasainen vaihe. Jokainen mies rakastaa naisten squirttausta. Hänelle selvisi, että noin 6 tsekkiläisistä naisista ejakuloi tai on joskus ejakuloinut. Onnellisuus valtaa mielen ja energiaa on vaikka muille jakaa. Orgasmin kokenut nainen ei pysty olemaan seksittä, sillä orgasmia todellakin haluaa lisä ja siihen riittä vallan hyvin jopa pikapano lentokoneen takakeittiössä.

Videos

Ina(Inahime) X Yukimura(Sanada) 3D Hentai. Osa naisista ajattelee, että nesteen syökseminen on noloa. Arviot nesteen märästä vaihtelevat, mutta yleisimpien arvioiden mukaan naisen ejakulointi sisältä noin puolikkaan kahvikupillisen verran nestettä. Masters Johnson -tutkijapari toteutti laboratoriossa tutkimuksen, jossa seurattiin 400 naista ja heidän orgasmejaan. miten saada nainen ejakuloimaan siveysvyössä

Miten saada nainen ejakuloimaan siveysvyössä - Squirttaus eli

Satu on treenannut itsensä seksuaalisen nautinnon suhteen niin ketteräksi, että hän saa orgasmin pelkästän ajatuksen voimalla. Mietin mielessäni, miten hyvältä joku asia on joskus minusta tuntunut ja vien itseni mielikuvituksessani samaan tilaan. Tunnen voimakasta mielihyvä ja henkistä vahvuutta, olen omassa ekstaasissani. Pästän lähelle huipputilaa, mutta itse orgasmi - onko siitä loppujen lopuksi kovin monella naisella oikeaa kokemusta? Häpyhuulet turpoavat, vagina kostuu ja verenkierto vilkastuu, hengityskin kiihtyy, samoin syke. Orgasmia ei voi koskaan ripustaa kumppanin harteille, vaan me kaikki olemme loppujen lopuksi vastuussa omasta orgasmistamme. Satun mukaan jokaisen kannattaisi pyrkiä hyväksymän itsensä ja oma seksuaalisuutensa. Eipä niin: vaimon orgasmi viikon iltatyttö Satu itse löytä hekuman 10 sekunnissa. Lämmitelkä siis riittävän pitkän. Naisen ejakulointi on miehelle mahtava egobuusi! Squirttaus on monelle vain urbaani legenda. Jos ihminen liittä seksuaalisuuteen negatiivisia tuntemuksia, hänen kehonsa ja mielensä rajaavat koko aihepiirin näkymättömiin ja ihminen voi alkaa kuvitella, että hän ei ole erityisen seksuaalinen olento. Hän on myös kasvatustieteilijä ja entinen lentoemäntä. Squirttaaminen tapahtuu intensiivisen stimulaation pätteeksi, vaatii tavallisesti sekä vaginan että klitoriksen kiihottamista, G-piste on tässä kuitenkin päosassa. Koska tällainen orgasmi vaatii erityistä kiihottumista, on se todennäköisintä tilanteessa, jossa nainen on samanaikaisesti sekä erityisen kiihottunut että rentoutunut. Voiko nainen oppia ejakuloimaan?

0 kommenttia “Miten saada nainen ejakuloimaan siveysvyössä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *