Fressi kuopio ryhmäliikunta qun tele

on eteläisen Kuopion helmi tuore ja toimiva, hyvän meiningin liikuntakeskus! Tilamme ovat alun perin liikuntakäyttön suunnitellut, ja henkilökuntamme palvelee sinua aina hymyssä suin. Uusi osoite on: /calendarweek? SISÄnkirjautuminen ilman varausta, mikäli tulet ilman ennakkovarausta, muistathan ilmoittaa lapsesi Lasten Fressiin sisänkirjautumiskoneen kautta samalla, kun kirjaat itsesi kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntatunnille. Saatko meiltä paperilaskuja, tai oletko asettanut laskumme verkkopankissa toistuvaismaksatukseen? Älä epäröi antaa meille vinkkejä siitä, miten me voimme edelleen parantaa palvelujamme. Lasten Fressin sähköinen ajanvarausjärjestelmä toimii samaan tapaan kuin ryhmäliikunnan ajanvaraus Lasten Fressi on käytössäsi erityisellä symbolilla merkittyjen ryhmäliikuntatuntien yhteydessä.

Videos

Guy Fucks A Girl in Reality Show. Tarkistathan myös ennakkovarauksen sännöt). SISÄnkirjautuminen varauksella, kun saavut treenaamaan, kuittaathan lapsesi paikan Lasten Fressissä sisänkirjautumiskoneelta samalla, kun kirjaat itsesi kuntosalille ja/tai ryhmäliikuntatunnille. Kokeile veloituksetta, nyt voit tutustua ryhmäliikunnan palveluihimme veloituksetta 3 päivän ajan. Ryhmäliikuntatuntien ohjeet ja varaukset, mukaan tunnille tarvitset sopivan vaatetuksen lisäksi vain puhtaat sisätossut, juomapullon ja pikkupyyhkeen. E-laskutuksessa mikän ei muutu. Fressi Kuopion ryhmäliikuntatuntien nettivarauksen osoite on muuttunut. Viihtyisistä tiloistamme löydät kattavat kuntosali-, ryhmäliikunta- ja oheispalvelut jokaiseen makuun, koko perheelle.

Videos

Perfect Tender Female With Brown Cock. Tervetuloa kokemaan fressi ilmapiiri ja liikunnan ilo! Alle 18 vuotiaat tutustujat huoltajan seurassa. Tulethan tunnille ajoissa: alkulämmittely on tärkeä ja myöhässä tunneille ei kulunvalvontajärjestelmämme ja yhteisen viihtyvyyden vuoksi päse. Club_id31, otamme tämän päivän aikana (27.9.2017) Fressi Kuopiossa käyttön uuden, täysin Suomessa itse rakentamamme Fressi-tietojärjestelmän.

0 kommenttia “Fressi kuopio ryhmäliikunta qun tele

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *