Eturauhas orgasmi itsetyydytysvinkkejä miehille

kasvaa, kun mies kiihottuu ja lähestyy orgasmia. Älä kiirehdi, vaan riisu itsesi hitaasti ja aloita koskettelemalla kehoasi eri puolilta älä vie käsiäsi heti ensimmäiseksi jalkoväliin (paitsi jos niin välttämättä haluat). Koska kiihottuminen etenee miehellä edestä taakse, eturauhasta tulisi stimuloida vasta sitten, kun mies on hyvin kiihottunut. Masturbaatio on yksi parhaita keinoja mielihyvän tuottamiseen itselle: se on (ainakin itsessän) ilmaista, ei lihota, eikä siihen tarvitse muuta kuin itsensä ja hetken rauhallista aikaa. Aneros MGX stimulaattorilla, mutta peräaukko on syytä rentouttaa kunnolla ennen sormen tai apuvälineen rauhallista sisän työntämistä. Tärkeintä on olla kokeilunhaluinen ja avaramielinen, kuunnella omaa kehoaan ja muistaa, ettei ole oikeita ja väriä itsetyydytyskeinoja. Samalla voi kokeilla, miltä tuntuu esimerkiksi ottaa kivekset toiseen käteen tai hieroa peppureiän suuta sormenpäillä. Ota kiinni peniksestä reilusti koko kädellä ja liikuta esinahkaa edestakaisin terskan pällä. Mikä ikinä hyvältä tuntuukin!

Videos

Ruined Orgasm Compilation 1 - Slow And Totally Ruined Every Time.

Eturauhasen: Eturauhas orgasmi itsetyydytysvinkkejä miehille

Esimerkiksi peppureiän ympärillä on suuret märät kosketusherkkiä hermopäitä, joiden stimulointia kannattaa kokeilla vaikka jonkin liukasteen auttamana. Kun paikka on löydetty, voi koskettamisen aloittaa oikeastaan mistä tahansa kohtaa kehoa. Päivä, kuukausi, keskustelujen Etusivulle. Kun huomaat sarita savikko porno sex chat suomi orgasmin lähestyvän (usko pois, huomaat kyllä muista pitä paperi valmiina, ettet joudu selittelemän lakanasta löytyneitä tahroja kenellekän.

Videos

Aria s edging orgasm control. Ennen kuin ryhdyt itsetyydytykseen, kannattaa varmistaa, että olet valinnut paikan, jossa saat varmasti olla rauhassa. Anaalisen herkkyyden ja homoseksuaalisuuden välisestä suhteesta ei ole kuitenkaan mitän näyttöä. Tai vaikka eivät kävisikän, suosittelen tutustumaan myös seksilelujen maailmaan, kunhan ikä on riittävästi (joissakin seksikaupoissa ikäraja on 15 vuotta ja sitä pidän myös itse sopivana). Luontevin paikka on varmastikin oma sänky tai hyvä nojatuoli, jossa voi ottaa mukavan asennon ja välttyä keskeytyksiltä. Monet kaipaavat toki myös emättimensä sisälle jonkinlaista ärsykettä. Vain kokeilemalla voi selvittä, mistä itse pitä, ja jokaisella on omat herkät pisteensä. Tämä vinkki on vain aikuisille joko pikaviestimen välityksellä eturauhas orgasmi itsetyydytysvinkkejä miehille tai siihen tarkoitetulla sivustolla (esim. Hyväile itseäsi kaikkialta, mistä vain hyvältä tuntuu!

0 kommenttia “Eturauhas orgasmi itsetyydytysvinkkejä miehille

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *