Emmaljunga tampere thai hieronta vantaa

jatkuvasti opiskelijoillemme "koekaniineja" hierottaviksi. Sen lisäksi teemme vuosittain suuren märän messu - ja yrityshierontakäyntejä. Tarjoan sinulle piristystä arjen harmauteen. Mikäli olet koulutettu hieroja ja etsit itsellesi sairaus- tai vuosilomatuuraajaa opiskelijasta, kannattaa ottaa yhteyttä pikaisesti! Toteutamme erilaisia hieronta- ja hyvinvointiklinikoita yritysasiakkaillemme päkaupunkiseudulla, Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomessa.

Videos

Anal mature milf big tits view through the window.

Emmaljunga tampere thai hieronta vantaa - Hieronta, tampere

Mikäli haluat tilata hierojan joko yrityksenne käyttön tai vaikka yllättä asiakkaanne positiivisesti messujen yhteydessä, ota pikaisesti yhteyttä ja pyydä tarjous: Hierontaklinikkamme palvelee asaikkaita. Premium-hieronta 80min: 90, premium-hieronta 50min: 70, hierontaa yrityksille ja tapahtumiin. Helsinki City Run, Helsinki City Maraton ja Finlandia-hiihto tapahtumissa. Mikäli olet lajissasi maajoukkue- tai kansallisen tason urheilija, sinulla on selkeä harjoittelu ohjelma sekä valmennuksestasi vastaava henkilö, laita meille viestiä. Terveisin, lady-Katriina, soita: tai meilaa: lady (at). Sille on hyvä varata tilaa.

Videos

Milf talk - next Brazzers live show Feb 20th 3:45 EST 12:45 PST. On palvelu, jonka välityksellä voit helposti tilata hierojan omaan kotiin tai vaikka toimistolle. Jos et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, saat rahasi takaisin. Eroottinen hieronta ja hetki kanssani saa sinut taas jaksamaan ja tuntemaan olosi keveältä. Huomioithan, että kotonasi on tilaa hierontapöydälle. Helsinki 25min osahieronta: 20 50min Puolivartalohieronta: 30 75min Tehohieronta: 45 110min Kokovartalohieronta: 55, lahti, Tampere ja Turku 25min osahieronta: 15 50min Puolivartalohieronta: 25 75min Tehohieronta: 40 110min Kokovartalohieronta: 50, wellness-hieronta. Urheilijakummeja, jotta oppilaamme saavat tosi elämän kokemusta urheilijoiden hieronnasta ja hieronnan asemoinnista valmennusohjelmaan.

Edullista: Emmaljunga tampere thai hieronta vantaa

5-15min aikaa hierontapöydän kokoamiseen sekä purkamiseen hieronnan molemmin puolin. Tilaaminen on helppoa ja nopeaa ja hieronnoilla on 100 tyytyväisyystakuu. Jos haluat pästä hetkeksi nauttimaan ja poistamaan paineita, olet nyt oikeilla sivuilla. Hieronnan keston lisäksi tulee varata. Tällä hetkellä toimimme muunmuassa seuraavilla alueilla: Helsinki, Espoo, Vantaa, Kauniainen, Kirkkonummi, ilmaista live seksiä kokkola thai hieronta Tuusula, Vihti ja Kerava. Hot stone-hieronta 40min: 40, intialainen pähieronta 40min: 40, hot stoneklassinen hieronta 50min:. Rela-hierojien tyylikäs hierontavastaanotto palvelee keskellä Tamperetta rautatieaseman läheisyydessä. Toteutamme erilaisia hieronta - ja hyvinvointiklinikoita. Hierojakoulu Helsinki - Hierojakoulu Turku - Hierojakoulu. Eroottinen hieronta ja hetki kanssani saa sinut taas jaksamaan ja tuntemaan olosi keveältä. Terveisin Lady-Katriina Soita: tai meilaa. Tantra hieronta, helsinki keskiviikkoisiin. Yhdistä seksuaalisuus, rakkaus ja henkisyys!

0 kommenttia “Emmaljunga tampere thai hieronta vantaa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *