Valehtelisin jos väittäisin chords frenulumin repeämä

Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, chords by Kolmas Nainen Valehtelisin jos väittäisin chords lyrics - Kolmas Nainen Valehtelisin, jOS, vÄITTÄisin, tAB by Kolmas Nainen Intro C Am Dm C / Verse 1. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Öisin heräväni murehtimaan maailmaa. Valehtelisin, jos väittäisin, dm C Ettei se kiinnosta mua ollenkaan F F/. Valehtelisin jos väittäisin - Kolmas Nainen - free chords and lyrics. Learn this song on Jellynote with our interactive sheet music and tabs. Play along with youtube video covers. Lyrics Tabs by Kolmas Nainen Kolmas nainen valehtelisin jos väittäisin, chords - Chordify Valehtelisin Jos Väittäisin (Tab) tab by Kolmas Nainen with free online tab player, speed control and loop. Added on August 17, 2008. Valehtelisin jos väittäisin, tabs Lyrics : Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin. Ettei se kiinnosta mua ollenkaan Siit on kai turha tehdä lauluja Kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita Turha piestä suutansa Hei laulaja. A B, c D, e F, g H, i J, k L,. FC/E, toteais vain kylmästi, dmDm/C "ei tästä mitän tuu". Siit' on kai turha tehdä lauluja. Siit' on kai turha tehdä lauluja, FC/EDmDm/C kun näyttä siltä, että siit on turha pitä puheita. Toteais vain kylmästi finnish legs and feet thai seksi "Ei tästä mitän tuu ois kai siistii antaa periksi. Valehtelisin Jos Vittisin Tab, kolmas Nainen Valehtelisin jos vittisin Nin sen tytyy vaa olla, maybe? BbF/AG7, turha piestä suutansa. Valehtelisin, jos väittäisin Öisin heräväni murehtimaan maailmaa, valehtelisin, jos väittäisin, ettei se kiinnosta mua ollenkaan. E I, h I, g I, d I, a I, e I, valehtelisin jos vitisin, isin hervni murehtimaan maailmaa. Kolmas Nainen Valehtelisin jos väittäisin Näin sen täytyy vaa olla, maybe?

Videos

Game Over Girls: Endless Electrocution (Good Girl Training) - Set to Repeat. C Am. Verse: FC/EDm, ois kai siistii antaa periksi. Kolmas Nainen - Valehtelisin Jos Vittisin Tab : indexed at Ultimate Guitar. Lähtis kävelemän, painais oven kiinni perässän 2015 Lyricsochords. C, painais oven kiinni perässän. Lähtis kävelemän, painais oven kiinni perässän, ois kai siistii antaa periksi.

Valehtelisin jos väittäisin chords frenulumin repeämä - Jos

Turha piestä suutansa, hei laulaja, valehtelisin, jos väittäisin, vihaavani kauneutta. FC/EDm, ois valehtelisin jos väittäisin chords frenulumin repeämä kai siistii antaa periksi. E, h, g, d, a, e F C/E Dm siit onkai turha tehd lauluja F C/E Dm Dm/C kun nytt silt, ett siit on turha pit puheita. CAm, valehtelisin, jos väittäisin, dmC ettei mikän mua pelota. O P, q R, s T, u V, w X, y Z / / / Guitaretab 2018. Verse: CAm, valehtelisin, jos väittäisin, dmC öisin heräväni murehtimaan maailmaa.

0 kommenttia “Valehtelisin jos väittäisin chords frenulumin repeämä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *