Thai seksi tuhmat tarinat

thai seksi tuhmat tarinat

mahdollisuutensa pästä pois täysin olemattomiksi. Antti komensi Teroa laittamaan suunsa tai pyllynsä kopin suulla olevan reijän kohdalle, niin että Antti sai tyydytettyä kullinsa reijän kautta. Käytävän pässä oli lukittu teräsovi. Kaikkein kivuliaimpia olivat muurahaisten piston pyllyreijässä ja sukuelimillä. Ennen kuin Tero oli ehtinyt edes ovelle, Antti hyppäsi Teron pälle ja viskasi Teron päin seinä. Suomalaisia mökkiperinteitä kunnioittaen, veera.

Videos

Asian body with shaved pussy receives oil massage. Alkoi raiskata myös Teron suuta. Nyt näytä pyllyreikä, levitä sitä mulle. Nainen antaa uskomatonta suuseksiä ja kokeilee erilaisia seksiasentoja tyydyttäkseen kumppaninsa. Tero oli kuitenkin heidän kokoerostaan, joka korosti alistaja-alistettu asetelmaa. Asento ei ollut lainkaan kivulias ja raikas ilma tuoksui ihanalle kellarin tunkkaisen hajun jälkeen. Tästälähtien kun me liikutaan paikasta toiseen, niin Anu konttaa niin kuin koira ja panta kaulassa. Antti otti letkun esille ja huuhteli ensin tulleet vedet pois viemäriin. Antin kiinteä ja karvainen perse tuoksui voimakkaasti; peppuaukko haisi. Antin piiska roikkui uhkaavasti toisessa kädessä. Nyt koko tyttö pitä kanssa pestä, Antti sanoi Sitä varten Antti avasi Teron remmit ja kiinnitti käsiin toiset remmit, jotka riippuivat katosta. thai seksi tuhmat tarinat

Thai seksi tuhmat tarinat - Seksitarina

Antti ruiskutti niihen vettä kovalla paineella, niin että Tero yritti väistellä letkua. No toivottavasti Pimpsan kapinallinen tahto on vihdoinkin murtunut. Vatsallesi ja raajat levälleen kulmiin! Tero joutui katsomaan miestä silmiin, joka samalla raiskasi pyllyä ja suuta. Tungettuaan rajua panoa turku sex work sen syvälle Teron pyllyyn, Antti käynisti moottorin, joka sai dildon pän pyörimän. Antti sanoi uhkaavaan sävyyn, otti kiinni Tero pannan ketjusta ja veti Teron huoneeseen, joka oli vuorattu patjoilla. Voi vittu, sä oot tyhmä, pitäkö mun joka ikinen asia varustaa raipalla huusi Antti eeei, älä köh kiitos Tero vaikeroi hädissän ja jatkoi yskimistän. Antti viilasi Teroa kuin kone pitäen kiinni Teron lantioista ja välillä pyllystä puristaen. Antti otti Teron hiuksista kiinni ja veti Teron portaita alas. Tero roikkui vatsallaan pukin pällä, eikä uskaltanut liikkua järkytyksestä. Tero jäi makaamaan huoneeseen. Antti sulki oven ja lukitsi sen ulkopuolelta sanomatta mitän. Näin Teron jalat kiristyivät spakaattiin, jossa Teron pylly työntyi voimakkaasti eteen. Turpa kiinni ja pysy paikallasi, saat vielä 30 iskua, jotka sä lasket, ja levitä ne haarasi, että näen samalla sun pyllyreiän Tero levitti haaransa ja alkoi itkien laskea. Oven toisella puolella avautuivat betoniportaat pimeän kellariin. Sen rinnalla jälleen raiskattu pyllyreikä ei enä tuntunut miltän. Enä ei kiireiset kengät juosseet ympäri käytäviä, vaan potilaatkin nukkuivat ja tunnelma oli rauhallinen. Antti komensi välillä enemmän intohimoa siihen hommaan! Todellisuudessa Tero oli jo melko karvaton. Pitkän imemisen jälkeen verisuonet Antin kullissa pullistuivat entisestän ja kulli alkoi sykkiä. Tätä jatkui melko pitkän kunnes Joren kulli alkoi osoittaa laukeamisen merkkejä.

0 kommenttia “Thai seksi tuhmat tarinat

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *