Seksi kaupat seksi kamera

on riittävän korkea. Sen olen vuosien aikana paljettivaatteista oppinut, että hihattomana tai lyhyellä hihalla ne eivät toimi. Oi että mä rakastin sitä vaatetta! Sellainen edestä napitettava oikein viimeisen pälle ysärivaate. Legginssit ja pusero minulla kokoa XL, bleiseri. (paitoja on rajattu erä xLNT-mallistoon päset, tÄSTÄ. Kaupallinen yhteistyö KappAhlin kanssa-, kappAhlin oma plusmallisto xlnt täyttä tänä vuonna pyöreät 20 vuotta! Xlnt-malliston synttäreiden kunniaksi sain etsiä tämän hetkisestä valikoimasta omat suosikkini.

Videos

Luder Sexy reifen Morgenspaß. Tällä farkut, tunika ja neuletakki -setillä tulikin tällä viikolla viuhdottua jo useampanakin päivänä, kun siihen niin tykästyin. Tai no tunikamittainen tuo jo itselleni. Entinen sinisenvihaaja taas kerran ihastuneena miettii, että miten paljon mustaa raikkaammalta tuo tummansininen näyttäkin! Auringonkukkamekon jälkeen kaapissani on asunut lukemattomia KappAhlin tuotteita niin perusmallistosta kuin pluspuoleltakin. Sekä tunika että neuletakki minulla kokoa. Farkkujen lisäksi halusin käyttä yhden asun lähtökohtana tätä saalikauluksella varustettua bleiseriä.

Me: Seksi kaupat seksi kamera

Paljettipommin lisäksi sovittelin juhlamielellä myös upeaa violettia samettimekkoa, mutta paljetit veivät voiton! Mukavan ja seksi kaupat seksi kamera joustavan materiaalinsa ansiosta näiden farkkujen alle istui sukkahousutkin ihan miellyttävästi (näin ei todellakaan ole kaikkien farkkujen kanssa joten sopivat siis hyvin myös talvikäyttön. Mikän ei pilaa juhlafiilistä tehokkaammin kuin valuvat sukkahousut tai alleja raapivat terävät paljetit. Vyötärön leveä kuminauha sopii jälleen kaltaiselleni möhömahalle ja lahkeiden vetoketjut sekä etuosan tikkaukset tuovat trikooseen hieman housumaisempaa ja puetumpaa fiilistä. Nämäkin todella joustavat pillit istuivat koossa 48 pälleni kuin nakutettu. Näin ei tunikan sivuhalkiotkaan paljasta liikaa. Ketju on siis tarjonnut muotia myös 44-54 (L-3XL) koossa jo 90-luvulta lähtien. Rennon mallinsa vuoksi tämän alaosaksi sopi mielestäni ehdottomasti parhaiten tiukempi alaosa, joten valitsin monikäyttöiset paksusta trikoosta valmistetut legginssit. Xlnt-malliston 20 vuoden merkkipaalun kunniaksi liikkeissä xlnt-tuotteita yli 50 shoppailevat saavat kaupan pälle t-paidan. Oma ensimmäinen KappAhl-muistoni sijoittuu jo ysärin ihan alkuun, kun Helsingin reissulla äiti osti minulle kovasti himoitsemani sinipohjaisen auringonkukkakuvioisen mekon. seksi kaupat seksi kamera

Kulttuuria: Seksi kaupat seksi kamera

Onneksi myös KappAhlin suunnittelijat ovat ymmärtäneet asian ja valinneet mekkoon pidemmän, mutta silti keveän hihan. Sovituskoppimaratonilta mukaani valikoitui asuja niin kuin juhlaankin. Ja aivan kuin se muistelemani auringonkukkamekko silloin ysärillä, myös tämä pilkkutunika toimii sekä farkkujen että kepeämmin sukkahousujen kanssa, kun pukee pälle edelleen tuon pitkän neuleen. Minua jostain syystä kiehtoo kovast tuollainen mustavalkoinen pilkkukuosi, joten yhdistin farkkuihin suloisen viskoospuseron. Löytyikö näistä asuista suosikkia?

0 kommenttia “Seksi kaupat seksi kamera

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *