Kreeta kokemuksia joensuu seksi

etelän puoleisen rantaviivan yksi kauneimmista ja pisimmistä hiekkarannoista. Tauon jälkeen suuntaamme kohti kaunista Prevelin luostaria, jolla on pitkä ja jännittävä historia. Seuraavassa onkin listattu ehdottomasti vierailemisen arvoisia rantoja, joita Kreetalla on mistä valita! Rannan hiekka on karkeaa, mutta vaaleaa, ja kirkas sininen vesi tekee maisemasta täydellisen. Kauneus tuo kävijöitä Elafonisin rannalle. Erityisen rentoa ja letkeä rantatunnelmaa etsivän kannattaa suunnata Itä-Kreetalla sijaitsevalle Mírtoksen rannalle, joka oli hippien suosikki 1960- ja 1970-luvuilla. Parhaiten ilon irti Kreetan saaresta saa vuokra-autolla huristellen ja ihaillen saaren upeita maisemia. Matalan rantaa reunustavat tamariskipuut ja niiden vieressä kohoavat hiekkakivimuodostelmat tuovat rannalle varsin omintakeisen maiseman.

Videos

Yan maghuhubad na si seksi.

Kreeta kokemuksia joensuu seksi - Keskustelu

Lännessä sijaitseva Pahia Ammos ja idässä oleva Halikia tekevät Paleóhorasta mainion rantakohteen. Tervetuloa mukaan nauttimaan Kreetan jylhänkauniista maisemista! Alueella on vain muutama pieni baari, joista voi ostaa pientä syötävä ja juomia. Laivamatkan kesto on sästä riippuen noin 50 minuuttia. Donkey Island, tai paikallisten kesken, the Island, on asuttamaton saari, jonka valkoinen hiekka ja ympäröivä turkoosi meri houkuttelevat viettämän kaunista kesäpäivä. Vain rannan tuntumassa on myös parkkipaikka, jolta on rannalle vain parin minuutin kävelymatka.

Esittelyssä: Kreeta kokemuksia joensuu seksi

Ranta on nudistien keskuudessa erittäin suosittu, joten jos muiden paljaat peppukannikat eivät mielllytä, kannattaa suunnata toiselle rannalle. Noin 250 metriä pitkä ja 45 metriä leveä ranta on monien suosikki, mutta siitä huolimatta rannalla on säilynyt melko rauhallinen kalastajakylän tunnelma. Ranta sijaitsee luonnonsuojelualueen tuntumassa, hohtokeilaus pori tallinn escorts joten siellä on melko vähän palveluja. Haniaan tai, heraklioniin on vain neljä tuntia, ja märänpässä odottavat lämpö ja aurinko, kuvankauniit maisemat sekä herkulliset Välimeren antimet. Hyväkuntoiset matkailijat päsevät rannalle kävellen, laskeutumalla hyvin jyrkän mäen alas. Ajelemme eteenpäin rotkoa myötäillen ja rannikolle laskeutuessamme saamme nauttia huikaisevista maisemista.

0 kommenttia “Kreeta kokemuksia joensuu seksi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *