Etsin naista vaimo saa kyrpää

ja nautiskellen ähki tyytyväisenä antaen kuumien saunahöyryjen hyväillä itseän, vilkuilin muina miehinä serkkupojan olemuksen läpi. Jannen kalun ollessa täydessä mitassaan, siirtyy Jaana Jannen kalun pälle, mutta taittaakin sen vaaka-asentoon heidän väliin. Naisen tulee alistua miehen alle ja mies on märävässä roolissa naisen pällä. Jaana heilauttaa kättän Jannelle, huutaen pihan toiseen pähän Janne, mennän saunamökkiin kahville! Anitta katsoi minuun hetken ja sanoi soinnittomalla änensävyllä: Katsotaan. Tai sitten sellainen piti rakentaa, mutta nämä äijät eivät kukaan viipyneet töissän tarpeeksi kauan sen asian kannalta. Huomasin, etten muistanut keskustelusta paljoakaan, saati siitä, mitä Jaana oli kertonut itsestän. Housuissani seisova kivikova elin odotti vain, että päsisi uppoutumaan Jaanan kuumaan vittuun. Jaana keinahtelee, kun Janne työntyy voimalla hänen sisänsä. Hän on pari vuotta minua vanhempi, mutta kavereita olemme olleet ihan pikkutenavista saakka. Janne huokaa ja painaa kalunsa aivan tyveen asti Jaanan sisän. Itsevarmana riisuuduin ja astelin pyyhe lanteillani saunaan. No, pohdin tässä, että kyllähän tämänkokoiseen saunaan kaksikin mahtuu, totesin leveästi. Karvainen serkkuni oli ohjastanut miehisen kyrpänsä minun naiseni vihitylle vaolle ja painanut luvan kanssa sisän. Jaana nostaa itseän sen verran, että Jannen kalu poistuu hänen sisältän. Hän ottaa samaan aikaan tukea kylpyhuoneen seinästä ja huojahtelee työntöjen tahdissa. Sinä päivänä ei kuitenkaan pantu muuta kuin nimi paperiin. Puheet naisvuokralaisesta tuntuivat sumutukselta.

Videos

Rynkyttä kahta suominarttua suomipokea kolmistaan kimppakivaa imeä kovaa kyrpä klitorista oraaliseksiä suuseksiä pamputtaa tussuja.

Etsin naista vaimo saa kyrpää - Vanhempaa

Jaana makasi patjalla hetken, jotta hengitys etsin naista vaimo saa kyrpää tasaantui. Molemmat halusivat toisiaan ja antoivat itsestän kaiken. Vaimoni ei voinut pitä sormiaan erossa tuosta komistuksesta, vaan sipaisi aisaa kevyesti ja naurahti naisellisessa himossaan. Huomaamattani sujautin käteni housuihin ja aloin puristella elintäni. Jaana nosti kireä toppiaan ylös, että voisin haudata kasvoni hänen täyteläisiin tisseihinsä. Jaana säikähti ja peitti rintansa käsillän. Jaana juoksi portaat yläkertaan ja hetken kuluttua askeleet kävivät jo toiseen suuntaan portaita. Minä näpräsin sormet vapisten pieniterskaista heppiäni ja luulin jo monta kertaa laukeavani. Olin odottanut, että Jaana tekisi seuraavan liikkeensä, mutta mitän ei ollut tapahtunut. Janne tuntee yhä kuinka Jaanan vako supistelee. Jaana kuulee kuinka Jannen hengitys muuttuu tiuhemmaksi, samalla hetkellä Jaanan kasvoille leviä himokas hymy, koska hän tuntee ihoaan vasten, kuinka Jannen kalu jäykistyy heidän välissän. Tahdotko vävyn siemenet sisäsi? Vaimoni oli joutunut säteilemän talviaurinkona koko vuoden ympäri, kestämän raskauskivut ja synnytyksen, muuttorasitukset ja muut, enkä minä pystynyt puikkopililläni naimaan hänelle sellaisia orgasmeja, jotka olisivat saaneet Anittan taas helottamaan heleän hellepäivän lailla. Koko Jaanan vartalo oli virittäytynyt ottamaan vastaan Jannen antaman tyydytyksen. Kiitos, trickster, täytyy sanoa, että Jaana kiihotti minua ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Jaana tukee itseän hiukan Jannen vatsalihaksiin, kun hän hieroo vakoaan Jannen kalun varteen, joka tuntuu Jaanasta ihanan jäykältä. Luulekko, et selviit puoles tunnis? Kysyin myötätuntoisesti ja heitin samalla löylyä. Molemmat mahtoivat olla aika saaneita pitkän puutteen jälkeen. Astuin Jaanan eteen ennen kuin hän ehti astua ovesta ulos. Vatsa pömpöttä tytärtä enemmän, niin kuin hänen ikäisillän tapaakin. Serkkupojalla oli mahtava mieskunto, sillä minusta ei olisi uuteen koitokseen noin lyhyen tauon jälkeen. Varsinkaan, kun Jaanan kädet vaeltavat Jannen lanteille ja ottaa boksereista kiinni, pudottaen ne nilkkoihin. Heti Hannun saavuttua minulla oli ollut tietty kutina pällä. Jotain, mikä korjaisi kaiken paremmaksi. En kuitenkaan jänyt tuijottamaan hänen rintojaan, vaan varovaisesti tarjosin kättäni Jaanalle. Jannen vietyä ison laatikon Jaanan osoittamaan paikkaan, tokaisee Jaana Jannelle Olisit sä voinut tulla kanssani tänne pakettiautollakin, ettei olisi tarvinnut läkähdyttä itseän noin tuossa helteessä. Selasin kovalevyn kätköjä, mutta en löytänyt mitän sopivaa.

0 kommenttia “Etsin naista vaimo saa kyrpää

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *