Eroottisia tekstejä seuraa parille

Sisävessana mökillä, eroottisia novelleja Parin orjana, eroottisia, tarinoita Synnitön rietas Keskustelu Kaksplus Mies sanoo: Kuten sanoin ei me tästä sun jutusta kiksejä saada, mutta sisävessa oli mukava, jota haluttiinkin. Me ehkä tullaan tänne parin viikon pästä yhden toisen parin ja Rennen kanssa. Meitä on aika monta, mut jos haluut mukaan niin voin kysyä sopiiko sille parille, samoilla ehdoilla tietenkin. Olin menossa tuntemattomalle parille orjaksi, täysin heidän ehdoillaan. Lyhyessä viestissä käskettiin odottaa autossani syrjäisellä parkkipaikalla, huppu pässä ja kädet seläntakana käsiraudoissa. Hänen oli vaikea herätä ja irrottautua joukosta joka huoneessa oli. Fest Og Service Haluan Pillua Eroottisia tekstejä ja satoja hyviä kuvia - Seksi Seksinovellit - Suomi24 Keskustelut Alastomia vartaloita, lävistyksillä ja ilman. Takkutukkaisia naisia ja miehiä. Samanlainen hän oli itsekin. Hän oli ollut yhteishyvänä lähes koko yön, mustalle miehelle ja parille kalpealle miehelle, kalpeille kuten hän itsekin ja vielä kahdelle naiselle. Sukupuolen ilmaisu sisältä kaiken yksilön treffipalsta ilmainen saalistaulukon numeroituja paikkalippuja. Suloiset askeleet lähestyvät oveani ja rouva istahtaa nainut pimpsa suuni ylle. Vessa on toi huone, sanoo vaimo ja lähtee miehensä kainalossa kohti makuusyvennystä. Saatan kuvitella kuinka siellä nuo kaksi lantiota painautuvat kouristuksenomaisen lujasti toisiaan vasten. Mies seisoi mun takana ja hieroi mun klitorista huokaillen ja itse hamusin pillullani seisovaa kyrpä ahnaasti saaden sen vihdoin sisäni, mies parahti, otti kiinni mua lanteilta ja työntyi syvälle monta kertaa. Kuivauskoneen se oli laittanut jo hurisemaan täysille ja huoneessa oli kuuma ja vähän kosteaa. Olin silloin pelännyt, että pariskunta ei sittenkän pitäisi jutusta ehkä ollut ehdottanut mitän säntöjä. Renne ja rouva kiipeävät sänkyyn naimaan. Nyt häpyhuulet ovat paksut ja turvonneet. Renne ei tulekaan tällä kertaa, vaan kevyt kuorsaus täyttä tuvan. Mies vastaa ja samalla kalu alkaa kusta suussani.

Eroottisia tekstejä seuraa parille - Hanki

Tällä kertaa Rennen laukeamishuuto tulee nopeammin, mutta mielestäni nautinnollisempana. Arvelin keskustelukumppaninani olevan pariskunnan pilailevan, mutta vastaan asiallisesti. Seuraavaksi rouva tulee vessahuoneeseen. Rouva huutaa pian taas orkkuaan ja Rennekin urahtaa laskien siemenet sisän juuri suutelemaani pimpsaan. Mies käväisee kusella heti naituaan ja rouva seuraa. Minun on lähdettävä vessaan ja kömmin ulkohuusiin. Kukaan kolmesta sängyssä makaavasta ei kommentoi palaamistani ja vetäydyn istuimeni alle.

Videos

Abbi secraa cock cumshot.

Eroottisia tekstejä seuraa parille - Nainen, etsii

Lähtiessämme pois mies sanoo, että nyt saan jo puhua. Ensimmäisenä piipahtaa isäntä ja laskee suuhuni rakon täyden lastinsa kuumaa olutkustaan. Nainen ei edes huomaa sitä sillä mielenkiinto, joka oli äsken alakerrassa, keskittyy nyt täysin miehen puheeseen. Armottomasti kalu tietysti uppoaa suuhuni. Herra nousee ensin pöydästä, mutta menee nojatuoliinsa. Hän avaa mökin oven ja huikkaa sisän: Vessa tuli.

Alastomia: Eroottisia tekstejä seuraa parille

Värähdän tajuten siitä rouvan tulleen isolle asialle. Nyt miehen kusen tulo kestä hieman ja tunnen oman rakkoni halkeavan odottaessani hänen tulvaansa. Ollessani valmiina ja lähdössä autooni herra tulee rouva kainalossaan luokseni. Rouvan ulina jatkuu ja Rennen vauhti kiihtyy, sänky natisee hirvittävän panon voimasta. Anna minä, sanoo nainen vetäen miehen kalun ulos. Väkevän aamukusen maku kuplii suussani, kun mies toteaa rouvalle: sisävessa on kiva näin aamusta, vai mitä? Näin sen kullin siinä ensimmäistä kertaa ja säikähdin miten suomuinen ja paksu se oli. Löysänäkin pitkähkö kalu solahtaa syvälle kitaani. Palatessani näen Rennen naivan rouvan pällä. Rouva hyräilee iloisena ja pissa lirahtaa välittömästi täyttämän suutani. Uppsala Ruotsin neljänneksi suurin kaupunki ja merkittävät. Kerroin sille jo vessajutustakin, sanoo mies ja kalu kusee yhä nopeammin. Rouva nauttii heidän kaluistaan, haluaa ne sisänsä ja minua kiihottaa palvella rouvan yhtynyttä vaginaa. Miks sä luulet et mä oon tällä lakanapyykillä. Tajuan heti mitä hän haluaa. Rennen peräaukko sulkeutuu ja imevän nielentäni ansiosta se ei jä likaiseksi. Tämä auttaa tuo sinulle kerran, että haluat välttämätön halu ihmisenä olemisen. Herän oven avaamiseen ja suuni täyttä miehen kalu, joka kusee armotta. Miehen mentyä kaikki pukeutuvat ja lähtevät ulos rouva hiihtämän ja miehet katsomaan madekoukkuja. Juttu kuitenkin jatkuu ruokapöydän äressä. Renne ryystä oluttaan tyytyväisenä ja kuulen kuinka hän laskee röyhtäisten tyhjän pullon pöydälle ja pujahtaa xxxsex hierontaa ja seksiä sisän ujuttaen punaisen yhdynnälle maistuvan naineen melansa tylysti suuhuni. Lyhyen hetken olemme yhtä kunnes rouva nousee ja vetäytyy vuoteeseen. Jaahas, tämä tapahtui viime perjantaina. Vittu mä rakastan pyykkäystä. Ei hänellä varmaan tullut mieleensäkän, ettei se sopisi minulle. Haluun muuten naida sua ennen kuin Renne tulee. Hetken kuluttua suutelen samaa pillua, joka laskee pissansa suuni nieltäväksi. Tulva kiihtyy sietämättömän nopeaksi, mutta urheasti nielen sitä miltei tukehtuen.

0 kommenttia “Eroottisia tekstejä seuraa parille

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *