Aisurin vaimo seksiä takaapäin

aisurin vaimo seksiä takaapäin

hänen Monika-vaimollaan, kun porukat olivat käyneet ulkomailla, ja sen loman aikana he olivat kupittaneet jokaikinen päivä. Sain valon syttymän ja näin meidät kolme kiinni toisiinsa liimautuneina. Otin tuubin käteeni ja kumarruin tuon hetkellisen mielijohteen aikaansaamana Tuulan takamusta kohden. Olimme varautuneet kotoa lähtiessämme ja ottaneet jopa liukastetta mukaan, jos sitä tarvittaisiin. Setä löi itse ensimmäisenä lerssinsä pöytän. Kiinnitä huomiota nuoria tyttöjä, jotka ovat juuri alkaneet oppia lihallinen nautinnon iloista, hauskaa tyttöystäviä pitkän viedä sinua mielenrauhaa. Sedän vaimo kantoi kädessän valkoviinipulloa, jonka pinta oli reippaasti huvennut.

Aisurin vaimo seksiä takaapäin - Aisurin

Ujosti painoin kaluni ukkojen rinnalle ja aisurin vaimo seksiä takaapäin hihkaisin tyytyväisyyttäni. Kosketin Monikan turvonneita häpyhuulia, jotka levisivät takaapäin rusehtavina ja paksuina. Marika tykkäsi myös pukeutua minua varten seksikkästi, korkeakorkoisiin saappaisiin ja korsetteihin. Kai se on pässyt jo pimpin pälle, Monika puolusteli sammaltaen ja sai vastaansa sedän jyrkät mielipiteet. Loppujen lopuksi asia jäi minun pätettäväkseni. Kassa kuitenkin hymähti ja sipaisi tukkaansa, kun Reiska otti kantoon molempiin käsiin mäyräkoirat. Alaston aikuinen nainen oli polvillaan edessäni ja veltot rinnat hyllyen kuivatteli minua ja koko ajan kaluni seisoi itsepintaisesti. Monika touhusi ja rupesi hieromaan vartaloani kaksin käsin. Tuulan oljenväriset niskaan ulottuvat hiukset olivat vapaana.

Videos

Pitäisi saada vähän uutta potkua, jätin lauseen lopun roikkumaan ilmaan tarkoituksella. Haluan sinua tosi paljon, kähisin vaimoni korvaan. Vittu lurpsahteli kosteudesta ja sisässä olevista siemenistä. Tunsin Eeron kullin liukuvan sisän ja ulos. Monika nousi pältäni ja oli kuin mitän ei olisi tapahtunut. Tuulaa katsoessani näin hänen silmissän kimaltelevan kalvon, tajusin vaimoni olevan kiihottumassa ollessaan kahden miehen ihailun kohteena. Monika tunnusteli karvoitustaan ja hymähti. Vedin ja työnsin, toistin liikkeen ja Eero vastasi omalla kyrvällän. Katsoin Tuulaa silmiin ja purin, imin, nuolin ja nussin hänen limasta valuvaa syliän ennenkokemattoman tunteen viemänä. Olin niin keskittynyt kuvaamiseen etten ollut edes huomannut housujeni kiristävä pullotusta. Eero painoi yhtäkkiä kasvonsa Tuulan alushousuille ja suuteli housujen alta erottuvaa häpyvakoa hellästi, mutta kuitenkin niin, että Tuula näytti nauttivan kosketuksesta. Jätin haukotellen porukan harrastamaan väsynyttä ryypiskelyä ja siirryin parvelle, jossa nukuimme kaikki patjoilla. Turon vatsa hakkasi selvästi Monikaan ja Monikan rinnat heilahtelivat laidasta laitaan. Painoin Tuuilan selälleen sängylle. Säikähdin hieman ja jähmetyin paikoilleni. Ilmoituksista valitsimme Samin, 25-vuotiaan opiskelijan. Sami työnsi hitaasti kiusoitellen vaimoni kosteaan pilluun ensin yhden ja sitten toisenkin sormen. Patjan jouset pästelivät äniä, kun pariskunta asetteli itseän. Sain housut pois ja Monika jatkoi kropan lämmittelyä pyyhe apunaan. Ei se nyt kaksinen toimenpide ollut ollut, mutta kuitenkin. Otahan nuo märät uikkarisi pois. Soitin Eerolle huoneemme numeron hissimatkan aikana. Alkoholille tuoksuva nainen otti kalustani pian kiinni ja asetti jo valmiiksi liukkaan terskan häpyhuultensa väliin. Marikan rako oli todella tiukka ja kahden sormen sisälle saaminen vaati minulta monesti kunnon lämmittelyt. Monikan pikkuhousut olivat unohtuneet pukuhuoneen penkille ja niissä oli kellertävä laikku sisäpinnalla. Vesi oli julmetun kylmä. Olisin halunnut koskettaa Tuulaa, mutta maltoin mieleni. Tänä heinäkuisena perjantaina olin löhönnyt tylsänä sohvalla, kun mutsin kännykkä oli soinut. Toista se on tiukkaa pikkupimpsaa nussia! Kyllä aisurin vaimo seksiä takaapäin noin komealla kullilla Monika vilkaisi vehjettäni, jota yritin kovasti peitellä. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Ja sinä laitat jotain sapuskaa. Suljin uudelleen silmät ja odottelin viitisen minuuttia.

0 kommenttia “Aisurin vaimo seksiä takaapäin

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *