Vaimo vieraissa luvalla seksi trefit

vaimo vieraissa luvalla seksi trefit

Vieraissa käyminen parisuhteessa Keskustelu Anna Pari kertaa ja sopivat sitten helmikuussa treffit ja tapasivat pari kertaa. Mies tietä, että vaimoni on vaimo, mutta ei tiedä että nainen on luvan kanssa liikkeellä. Ei myöskän lupaa vieraisiin,mutta vaimolla (55.) lupa tai ei oikeastaan kysy lupaa. Vaimo on menossa illalla ulos ja on sopinu työtutun kans treffit baariin! Minua on kiihottanut ajatus vaimostani käymässä luvallisesti vieraissa. Laittaisi vaimoani tuohon tilanteeseen, koska a) vieraissa luvalla on sairaan kiihottava. Avoin suhde - Suomi24 Keskustelut Avioliitto - Suomi24 Keskustelut Keskustelu Tämän vuoksi toisen treffit ovat hyvä juttu myös kotona odottaneelle. Mies sai käydä vieraissa vuoteissa, koska vaimo ei enä lainkaan halunnut seksiä. Millaista seksiä, ja kenen kanssa, vaimot harrastivat tai olisivat halunneet, sitä ei juttu kerro. Olen kuullut, että avointa suhdetta nimitetän pettämiseksi luvan kanssa. vaimo vieraissa luvalla seksi trefit Se olisi tosi ihanaa, vaimoni vastasi ja laskeutui samalla peiton alla alaspäin ja aloitti suihinoton. Vaimoni alkoi heti imeä ja nuolla sitä. On sulla, Jenni, upee perse, Pete sanoi. Jos hän keksii tapoja saada seksuaalisen mielihyvä, niin olen iloinen, vaikken minä noihin tapoihin liittyisikän. Ehkä, vaimoni sanoin, ehkä siksi että olimme jo aika humalassa. Huomasin myös, että Peten etumus alkoi hieman kasvaa. Kun muuta paikkaa ei ollut vapaana, hän joutui istahtamaan Peten viereen sohvalle. Hän palasi heti takaisin sohvalle. Oli tosi upeaa nähdä, kun valtava kalu oli uppoamaisillaan vaimoni pilluun.

Vaimo vieraissa luvalla seksi trefit - Vaimo

Hetken pästä vedin kyrpäni ulos vaimoni suusta ja spermaa valahti hänen suupielistän. Monesti hän vei sen aivan loppuun asti ja laukesin hänen suuhunsa. Meidän seksittömien vuosiemme aikana mies girls naked seksiseuraa heti oli pätellyt, etten ollut enä kiinnostunut seksistä.

Keskustelu: Vaimo vieraissa luvalla seksi trefit

Shemale teen pillu hieronta Olin jossain vaiheessa laskenut kameran pöydälle ja nyt otin sen taas käteeni. Pyysin Peteä menemän olohuoneen puolelle istumaan. Saimme tupakat poltettua ja menimme takaisin sisälle. Vaimoni oli sanonut, että olisihan se kiihottavaa, muttei hänestä kuitenkaan taitaisi siihen olla.
Vaimo vieraissa luvalla seksi trefit 130
Vaimo vieraissa luvalla seksi trefit 358
Thai sex massage seksi kaupat Finland escorts thai hieronta loviisa
Seksiseuraa varkaus thai hieronta video 34

Keskustelu: Vaimo vieraissa luvalla seksi trefit

Sanoin Jennin vaimo vieraissa luvalla seksi trefit menneen juuri makuuhuoneessa käymän. Pian hän laittoi kättän yhä enemmän reisien sisäpuolelle. Vaimoni meni käymän vaatekaapilla ja sitten makuuhuoneeseemme pukeutumaan. Jonkin ajan pästä minä kuitenkin avasin aiheen. Seksi ja käsitys hyvästä yhteisestä arjesta kulkevat ihan omilla janoillaan. Taisi Petekin tykätä tuosta sun asustasi, sanoin vaimolleni. Avasin oven ja siellä oli vanha kaverini Pete. Ehkä, vaimoni vastasi pienen harkinnan jälkeen. Siirryin lähemmäksi kuvaamaan, kun Peten kyrpä työskenteli vaimoni pillussa. Aamulla kun heräsin, vaimoni oli jo herännyt ja keittänyt kahvit. Mä taidankin hakea lisä kaljaa, sanoin Petelle ja lähdin myös keittiön. Huomasitko sä, miten Pete katseli sua, kuiskasin vaimolleni, ja huomasitko, kun sillä vähän seisokin? Sanoin hänelle, ettei hän mitän häirinnyt. Vaimoni sanoi, että kyllä se hänellekin sopi.

0 kommenttia “Vaimo vieraissa luvalla seksi trefit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *