Rethymnon keskustelu hekku

Kreeta rethymnon - Rantalomat - Suomi24 Keskustelut Mitä kokemuksia kyseisestä paikasta? Ollaan kaverin kanssa lähdössä kesäkuussa. Katso asiakkaidemme kokemukset ja arviot kohteesta. Rethymnon, Kreeta ja lue mitä asiakkaamme sanovat. Rethymnon, Kreeta nähtävyyksistä, ostosmahdollisuuksista ja aktiviteeteista. Rethymnon, Kreeta kokemuksia - Aurinkomatkat Keskustelu - Rethymnonin kauneus? Rethymnon on hyvin tyypillinen kreikkalainen kaupunki. Kreikassahan mikän ei ole niin pilkun piip-tarkkaa kuten meillä. Aloita uusi keskustelu ;. Rethymno Residence, rethymnon, forum.

Rethymnon keskustelu hekku - Rethymnon

Olimme niin äimistyneitä että maksoimme mukisematta, tarjoilija tuli heti hakemaan laskun ja rahat pois, kuittia ei tietenkän saatu, juuri ja juuri ehdittiin vilkaista laskun sisältöä kun jo haettiin pois. Hienot näkymät rannalle, yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 Hotelli: Balm Beach Hotel. Viihtyisiä pikkukyliä, värikkäitä kaupunkeja, vehreä luontoa sekä antiikin kulttuuria. Olimme perheeni kanssa äskettäin Kreetalla ja teimme päiväretken Rethymmoniin. Keskeltä kaupunkia alkaa kilometrejä pitkä hiekkaranta aurinkovarjoineen ja rantalentopallokenttineen. Vihdoin huippuhyvä ruokaa ennen matkaa lueskelin mielipiteitä fortezza linnoituksen lähistöltä ruokapaikkoja. Sisälsi siis ruoan, yhden oluen ja yhden kolan (ne juomathan oli luvattu ilmaiseksi?). Itse vuokrasimme 3 paivaksi speed wheelin kautta ja naimme ja koimme aivan hirveasti. Kokeiltiin taverna loggiassa oli namnam. Ei niin hieno hotelli, kun olimme odottaneet.

Videos

Girl Next Door Assfucked n Creampied.

Kohde-esittelyssä: Rethymnon keskustelu hekku

Paikka ei saisi olla liian hiljainen ja jotain yöelämäkin saisi olla. Kävellen päsee hyvin paikasta toiseen, välimatkat ovat suhteellisen lyhyitä, ja mikäli haluaa kulkea taksilla, niin sekän ei rasita matkabudjettia - keskustan tuntumasta rantakadulle kyyti maksoi 5 euroa). Haluamme mieheni kanssa lomaltamme rentoutumista, hyvaa ruokaa, pienta seikkailua ja valilla vahan juhlimistakin. Disko oli auki vain yhtenä iltana, eikä sielä ollut anniskeluita. Melua ei yolla kuulunut juuri lainkaan vaikka pidimme ovet auki. Re: Rethymno Residence, we have just spent 2 wks. Listalla olevat ruoat olivat seksi seuraa jyväskylä seksiteffit hyvin kohtuuhintaisia, joten pädyimme ottamaan tarjoilijan suositteleman "kevyen ja maukkaan annoksen kahdelle, kalaa ja shrimpsejä" kysymättä hintaa (ISO erehdys!). Voimme suositella kyseistä hotellia ihan kaikille, niin lapsiperheille kuin pariskunnillekin! Vahan kalliimpia ruokapaikkoja mutta tunnelmallisimpia loytyy vanhasta satamasta. Tarjoilijat häräsivät ympärillä kovasti, viihdyttivät lastamme (joka söi vielä purkkiruokaa, ei tilattu hänelle mitän jotenkin huomaamatta menimme lankaan. Ja tietysti aamuyöllä huoneisiin saapuvat juhlijat,jotka halusivat aina tullessa herättä kaikki hotellissa asuvat.

0 kommenttia “Rethymnon keskustelu hekku

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *