Ravintola laguna espoo shemale helsinki

ravintola laguna espoo shemale helsinki

tyylikkät kokous- ja juhlatilat sekä viihtyisät saunatilat kaikkiin hetkiin. Tule herkuttelemaan ja nauttimaan ajastasi viihtyisässä ympäristössä. Meiltä voit vuokrata juhla- ja kokoustilat sekä saunat yritys- ja yksityistilaisuuksiin. Kaunis miljö, maittavat ateriat ja ystävällinen palvelu takaavat onnistuneet tilaisuudet ja ikimuistoiset hetket. Tilaukset myyntipalvelumme kautta osoitteeseen tai numeroon.

Ravintola: Ravintola laguna espoo shemale helsinki

Huomioittehan, että, google:n sivuilla ilmoitetut aukioloajat eivät pidä paikkansa! Kysy kaverilta Henna M yrityksestä Ravintola Laguna. Tilamme sijaitsevat eri puolilla Espoota ja päkaupunkiseutua. Nautinnollisia ruokahetkiä ja viihtyisiä illanviettoja, ravintoloissamme voit nauttia maittavista lounaista ja tasokkaista a la carte -ruoista, jotka valmistetaan tuoreista raaka-aineista omissa keittiöissämme.

Videos

ShemaleIdol Hot Shemale on Shemale Action. Ainoa miinus, että kesällä voisi olla vähän pidempän iltaisin auki, jotta voisi mennä ulkoterassille ihastelemaan kauniita maisemia. Ravintola Laguna palvelee toistaiseksi ainoastaan tilausravintolana. Esitä kysymys kohteesta Ravintola Laguna, tämä arvostelu on TripAdvisor-jäsenen henkilökohtainen mielipide, ei TripAdvisor LLC:n. Ruoka oli todella hyvä ja maukasta.

0 kommenttia “Ravintola laguna espoo shemale helsinki

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *