Pillu valui äitiä perseeseen

naurahdin ja Arja hymyili hauskasti vastaan. Arja ei ollut kaunis nainen sanan varsinaisessa merkityksessä, mutta todella seksikäs ja sen hän kyllä tiesi itsekin. Äidin kasvoilla oli epätoivoisen näköinen ilme, siinä oli pelkoa ja jotakin sellaista jota ei voi sanoin selittä. Sormilla siis No totta kai, vastasi Jarmo. Hänen oli hidastettava tahtia tai muuten hän pillu valui äitiä perseeseen olisi lauennut jälleen. Totesin äitini taistelevan itsensä kanssa. Minusta tuntui, että tulisin minä hetkenä tahansa.

Isä: Pillu valui äitiä perseeseen

Käyn ensin vain suihkussa. Kännyin ja yhtäkkiä seisoimme äidin kanssa vastakkain. Hyvä kuitenkin, ettet ole antanut. Onneksi ruokailu oli pian ohitse ja kannoimme astiat keittiön. Aikani rintoja imettyäni nostin katseeni äidin kasvojen puoleen. Kostutin peppua syljellä ja hieroin sormella klitorista.

Pillu valui äitiä perseeseen - Kun poika

Nolon tunteen vallassa vedin itseni irti äidin kuumasta vartalosta. Jarmo otti vähän takapakkia ja alkoi liikutella kyrpänsä hitaasti edestakaisin. Iskä, Minna sanoi sitten, voisitko sä käydä huomenna ostamassa kortsuja? Muutama poimu tuntui kättäni vasten ennen kuin sormeni koskettivat mustaa karvoitusta, joka nousi korkeana ja tuuheana reisien välisestä haarukasta. Astuin hämärän saunaan ja annoin Arjalle lonkeron. Minnakin huomasi sen ja naurahti. Jaa Jarmo oli täysin hämillän. Sitten hän sai ajatuksen. Tai siis jos kumpikin haluaa ja - Mitähän minä nyt olen tekemässä, hän ajatteli ja huomasi, että sauna seksiä thai hieronta vuosaari hänen jalkovälissän alkoi olla jo alkukantaista elämä. Kulta., oma rakkaani, äiti kuiski korvaani. Olin huutaa äneen ihastuksesta nähdessäni kahden ihanan rinnan pullahtavan liivien puristuksesta käsiini. Ja kauhukseen hän huomasi itsellänkin jäykistymisen oireita. Äiti lähti edelläni kohti makuuhuonetta vilkaisemattakaan minuun. Nn., kun kurkkuun jäi jotakin, mumisin vastaukseksi. Jarmo otti suihkun ja suihkutti vähän vettä Minnan pyllynreikän. Hän viihtyi toki isänsä luona, vaikkei erityisemmin pitänytkän tämän naisystävästä, hän tuli tämän kanssa kuitenkin hyvin toimeen, mutta hän kaipasi kuitenkin äitiän ja kävi tämän luona silloin tällöin. Noh., nyt koskit ja se siitä, äiti sanoi ja käntyi. Tapahtumat sattuivat kesällä muutama vuosi sitten, kun koko perheemme piti lähteä vuotuiselle lomamatkalle.

0 kommenttia “Pillu valui äitiä perseeseen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *