Naisen erektio erotiikka novelli

itsenikin. Olin vain niin kiimoissani ja satuin törmämän sopivaan henkilön. Jos olet kallistanut naisen sänkyysi, niin älä pelkästän harrasta seksiä hänen kanssaan. Työnsin pohjaan saakka jolloin tunsin jo spermojen lähtevän liikkeelle, Anna huohotti ja ähki pöydällä. Tunsin oloni hyväksi ja sekunnin ajan jouduin miettimän, että. Hän oli varsin luonteva ja ystävällinen, ja loppupeleissä ihan mukavan oloinen. En ollut enä pitkän aikaan edes uskaltanut lähestyä naisia; siitä oli tullut melkeinpä jonkinlainen pelkotila. Minulla on hänestä vieläkin pari valokuvaa tallessa, ei mitän irstaita, vaan sellaisia vähissä vaatteissa otettuja, ja yksi kasvokuvakin, mutta sitä en tule kenellekän näyttämän. Viaton krjoittelumme muuttui hyvin pian yhtä intiimimmäksi ja myös syvällisemmäksi.

Naisen erektio erotiikka novelli - Eroottisia

Sanoin homman olevan valmis, Anna sanoi että voisit jädä vielä hänen seuraksi. Poikuus oli edelleen tallella, ja sekin jollain tavalla ahdisti. Käytännössä laitoin siis viestiä erälle nuorelle naiselle, joka oli tulossa käymän tälläpäin.

Eroottinen: Naisen erektio erotiikka novelli

Seksiseuraa sex shop oulu 518
Thai hieronta parhaat seksilelut 341
Naisen erektio erotiikka novelli 17
Anna nousi seisomaan ja riisui housut pois, ihan täydellisen pieni peppu mustien stringien verhoilemana. Bokserit meni siinä samassa, Tyttö imu kyrpä himokkaasti mutta pikkaisen hapuillen. Sovimme tapaamisen paikalliseen Omenahotelliin, ja ymmärrettävistä syistä minua jännitti aika paljonkin sinne saapuessani. Melkein se olisi kuulemma ollut niin päin, että hänen naisen erektio erotiikka novelli olisi pitänyt maksaa minulle. Ihan kun olisin muka pystynyt enä mitän tekemän siinä vaiheessa lun taju meinaa lähteä. Sain ihan kunnon seisokin ja kumin pälle. Juttelimme jonkin aikaa niitä näitä. Kissamainen, älykäs katse tuntui tietävän mistä on kyse ja että mitä on tekeillä. Hän oli sopusuhtainen, tumma ja pukeutunut viekoittelevasti. Puristelin hänen rintojaan hänen selkänsä takaa oikein antaumuksella, ja häntä taisi hieman huvittaa innokkuuteni. Ihan pelkästän se olisi kuulemma käynyt esileikistä. Mutta se saatiin hoidettua kuntoon kemiallisella avustuksella, eikä sitten tarvittu kuin yksi onnistuminen, niin itsevarmuus palasi ja ongelma hävisi. Esittelin hänelle nopeasti asuntoni, mistä saisi ottaa juomaa ja missä on vessa yms. Sen avulla löysin paikan ja emäntä ilmoitti että tulee käväsee myös siellä. Kirjoitin hänelle, ja hän vastasikin, koska viestini oli ollut aika hauska ja omaperäinen. Minulla vain oli oma seisokki pässyt lopahtamaan nuolemisen aikana, kun siinä keskittyi enemmän toisen viihdyttämiseen kuin omaan nautintoon. Tuosta aikaisemmin kirjoittamastani ensimmäisestä kerrasta lähtien minulla on ollut eränlainen ohjesäntö. Spermat syöksyi kunnon paineella tytön sisälle. Sitten hän kysyi, olisinko halunnut kokeilla nuolla pimppaa. Tämä on joka tapauksessa tapahtunut ennen kuin edes tunsimme toisiamme. Hauskaa joka tapauksessa oli. Moni varmaan miettii, olenko kertonut tästä asiasta esimerkiksi nykyiselle kumppanilleni. Anna voihki ja valitti, sai orgasmin toisensa perän. Kun saavuin illalla hänen luokseen, ei se ollut enä niin jännittävä. Siinä sitten juteltiin ajankohdasta ja mitä olisi mahdollista tehdä, ja niin sitten lopulta sovimme tapaamisen. Vaikkakin myöhemmin ajatellen olisi kai kannattanut olla varovaisempi, mutta onneksi mitän jälkiseuraamuksia ei tullut. Laskin tytön pöydälle ja muna luiskahti pillusta, ihan kuin olisin tuntenut veren taas lähtevän liikkeelle. Sovimme toisen tapaamisen illaksi. Romanttinen erotiikka, toukokuinen aamun auringonsäde lämmitti mukavasti ikkunan läpi ja herätti minut lempeästi hyväillen lauantaiaamuun.

0 kommenttia “Naisen erektio erotiikka novelli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *