Nainen etsii miestä turku tuusula

rankkasateista ja voimakkaista ukkospuuskista. Operaatiokeskuksesta kerrottiin, että ukkonen oli aivan lentokentän pällä kello 13-13.30. Myöhemmin ehkä harmittaa tästä koitunut taloudellinen tappio, mutta mitäpä näitä itkemän, kun tässä vielä seistän. Hurja trombi pyhtÄLLÄ Trombi ilmaantui Pyhtän Munapirtin edustalle kello 11 aikaan, kertoi Crista Wiklund. Pielavedellä tuuli pyyhkäisi pressun juuri remonttiin menneen terveyskeskuksen katolta ja rankkasade sai katon tulvimaan. Pyhännäntiellä Kiuruvedellä paloi maan tasalle ulkorakennus, jonka mukana tuhoutui kaksi traktoria ja matkailuauto.

Videos

Two hot scissor sistas grinding. Kaikkiaan Elenian koko alueella sähköittä jäi 38 000 taloutta. Ukkonen oli voimakkaimmillaan iltapäivällä kello 16-18, jolloin iski salamaa tunnissa. Ikaalisista, Sastamalasta ja sex shop pengerkatu viro deitti Hämeenkyröstä. Lappeenrannan keskustassa nautittiin kuivasta ja vain vähän viilenneestä illasta. Kaatuneita puita korjattiin ainakin Pieksämäellä ja Kangasniemellä sekä myöhemmin Mikkelin seudulla. Pelastuslaitos kävi raivaamassa puita ainakin Pomarkussa, Honkajoella ja Merikarvialla. Sademärä on tietenkin paikoin voinut olla suurempikin. Valkealan ABC:n ja kaatoi Kuusankoskella lipputangon Hesburgerin rakennuksen pälle. "Myräkkä oli kyllä todella voimakas Alanko totesi.

Videos

Hinata isn t so shy anymore.

Revontulet eiv: Nainen etsii miestä turku tuusula

Yksi kuvan ottaneista oli Katri Viirret. Lunta satoi yöllä ja aamulla osissa Lappia, Pohjois-Pohjanmaata ja Keski-Suomea. Kaatuneiden puiden märä hän kuvaili kohtuullisiksi. Aamulehden aluetoimittaja Aulis Alakartano kertoi ensimmäisen rintaman iskeneen Parkanoon neljän ja viiden välillä iltapäivällä ja olleen harvinaisen raju: koko ajan jytisi ja taivaalta satoi peukalonpän kokoisia rakeita. Tuntureilla kasvaa ainoastaan vaivaiskoivua, joten puiden kaatuminen ei ole vaarana. Puita kaatui linjoille ja sähköpylväitä katkeili.

0 kommenttia “Nainen etsii miestä turku tuusula

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *