Mies siveysvyössä saada pillua

Tämän jälkeen Matti puettiin tiukkaan mustaan korsettiin, jonka tarkoituksena oli korostaa Matin muotoja niin että hän näyttäisi enemmän naiselta. Välillä aina joku näistä miehistä kävi vaimoa tanssittamassa kun joku bändi oli alkanut soittamaan tanssimusiikkia. Matin pylly oli tuntien käytön takia ammoisen auki ja aivan täynnä spermaa sisältä ja ulkoa. Tuon lauseen jälkeen, viimeksi tanssittanut mies nousi, otti vaimoa kädestä ja lähti kohti hyttiä. Minarin alle ei kuulemma muuta kuin stayupit, sekä sukkanauhaliivit. Ei kestänyt kuitenkaan kauaa kun ovi taas aukesi. No, ei muuta kun pälle vain ja odottelemaan. Yhdessä videossa kuvattiin miten Matti huutaa kovalla änellä haluan ottaa kullia suuhun, jonka jälkeen video näyttä lähikuvaa miten kulli työntyy hänen suuhunsa.

Videos

Fuck my face and pussy! Hämmästyneenä Anun rivosta puheesta, joka ei lainkaan sopinut siihen kuvaan mikä Matilla oli Anusta, Matti ei tehnyt mitän, vaan antoi Anun rauhassa asentaa metallisen kulliin asetettavan siveyslukon. Anu meni suoraan vessaan ja palasi sieltä vartin pästä mustiin sukkanauhoihin ja tiukkaan mustaan toppiin pukeutuneena. Suussa, nenässä ja silmillä oli spermapisaroita. Matti tunsi miten hänen suolensa täyttyi nesteestä. Imi vielä kalun puhtaaksi. Olet alle 18 vuotta, tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Älä anna epäonnistumisen vaivata. Lue siis nämä vinkit naisen saamiseen ja ala vihdoinkin panemaan myös muitakin kuin omaa kouraasi. Anu tykkäsi pitä tiukkoja farkkuja, jotka eivät jättäneet paljon arvailujen varaan. Aamulla herätessän vaimo huomasi ettei alfa ollut hytissä ollenkaan, ja hän oli mennyt suihkuun, muistellen siellä yön tapahtumia peseytynyt huolella.

Videos

BF fucks my F Cup Boobs in the forest, huge oudoor Cumshot.

Tied: Mies siveysvyössä saada pillua

Sinulla on aina siveyslukko pällä, ellen minä sitä ota pois ai niin, eihän sitä saakaan pois ilman avainta. Alfan palatessa pöytän oli tämä sormettanut kaveri todennut vain että märkä, kuumaa ja tahmeaa. Matti joutui lähes aina nuolemaan Anun pillun puhtaaksi sen jälkeen kun Anu oli pissannut. Hei, tämä ei ole ihan normaalia. Vedettyän sen pois, hän puki farkut ja lähti pois sulkien oven perässän. Anu asetti jalkovälinsä Matin pän eteen niin, että spermaa valuva pillu oli suoraan Matin suulla. Anu nauroi, ja jatkoi: Sä käyt muuten hyvin tytöstä. Mies oli pannut myös hetken erittäin nopeaan tahtiin kunnes oli lauennut aivan pillun perälle, ensin yksi syöksy spermaa, sitten toinen, kolma, neljäs. Olihan hän vähän vanhempikin. Nainen haluaa saada sen miehen, jota ei voi saada. Matti alkoi jo hermostua toden teolla ja vaati pästä irti: irrota mut heti! Matti ei ollut tästä lainkaan iloinen, ja totesi närkästyneenä Anun palatessa, että mikä noin kesti? Peloissaan Matti teki mitä käskettiin. Mutta sopivasti herrasmies, kiltit miehet eivät saa tässä maailmassa pillua, valtaa tai rahaa. Pillut on tarkoitettu miehille, ei luusereille. Tätä kannatti odottaa, Matti tuumaili mielessän. Anu hyppäsi Matin pän pälle ja puristi isot jalkansa Matin pän ympärille, niin, että Matti makasi täysin avuttomana selällän, jalat lukittuna sängyn kulmaan ja kädet lukittuna selän taakse. No, nuole vittu, Anu rupesi huutamaan. Vaimon tullessa suihkusta, mies istui sängyllä alasti runkkaillen suurta paksua kaluaan. Mies teki näin ja avasi paketin ja alkoi sovittamaan kortsua kalulleen mutta ei saanut sitä mahtumaan edes alkuunsa, johon vaimo oli todennut että anna mennä paljaalla sitten vaan, niin kiimassa oli ollut. Vaimo oli käynyt siis pukeutumassa mustaan nahkakorsettiin jossa kirkkaan punaisen narut, ja mustat stayup-sukat, jotka sai kiinnitettuä tuohon korsettiin, sekä kaulaan sellainen pitsinen musta panta.

0 kommenttia “Mies siveysvyössä saada pillua

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *