Live puhelinseksi nainen haluaa miestä

keikkailtoja? Miika Söderholmin soololevy: Miika Söderholmin soololevy on tällä hetkellä masterointia vaille valmiina. Eikä tarvinnut edes ensimmäistä ottoa, meni harjoitusvedolla, minkä huomaa kappaleen lopusta. Samoissa iltamissa nähdän Rakas Rappio ja näytelmän lisäksi myös Ruotomielen keikka. Kaikki oli soittoideasta enemmän kuin innoissaan.

Ilmaiset: Live puhelinseksi nainen haluaa miestä

Toivottavasti porukka kytkee molemmat aivolohkonsa kokonaan pois käytöstä meidän keikoillamme. Esiintyjinä nähdän ja kuullaan Hullut Päivät ja Burning Pigs. Kerros jotain tarinaa biiseistä, jos sellasta löytyy. Ja tunnelma on kaikkina aiempina vuosina ollut ihan huikee! Ihan kuin Mopot aikoinaan. Vaikka esikuvissa esiinnousevat ramobändit, Killer Recordsin tiedote lupailee myös rockabilly ja rocknroll vaikutteita.

Live puhelinseksi nainen haluaa miestä - Inka

Lapinpholttajat otti lavan haltuun seuraavana. Nyt Psykoterapian Vihaan sua CD on painossa ja levy julkaistaan Kuopiossa Elämä on punk Vol.17 -bileissä. Levyn live puhelinseksi nainen haluaa miestä julkaisun ja keikkailun lisäksi bändillä on suunnitelmissa uusien biisien tekoa ja etenkin peace love. Asiaa sovittiin välillä sännöllisesti ja välillä vähän vähemmän. Rumpali ja basisti asuvat edelleen siellä päin. Bändi rakensi levyn biisijärjestyksen ja albumikokonaisuuden nimenomaan noilla yhdellätoista vinyylillekin pätyvällä biisillä. Samaan ajankohtaan Woimasointu on julkaisemassa myös Pojat -orkesterin vuonna 2013 julkaistun T oimintaa ja sankareita -levyn vinyyliversiona. Herättyä talsin autolta soundcheckiin Kivesveto Go Go:n paita pällä ja minua tuli tervehtimän mies, joka kertoi olevansa se uusimmalla seiskatuumaisella mainittu Katalonian Papukaijamies. Killer Records ei näistä bändin visioista tiedä: Pitänee kysellä sitten kun saadaan siihen pisteeseen, että studiota varaillaan tai voisinhan mä sille jo vihjailla et kiinnostaako, miettii Vesku. (9.6.17) * * * Sanktion kitaristi Jore Lehtisellä on kaksi toiminnassa olevaa bändiä täyttämän lopettavan Sanktion jättämä aukkoa, akustisia punk- ja rock-covereita Trio Ihan Sama ja punkbändi Kieroon Kasvaneet Lapset. Ei nyt meidän vuoksi aina ehkä, mutta siis oli baareissa paljon aina väkeä. Ensi kevät tulisi vastaan liian nopeasti, joten seuraavien viisujen siirto kevälle 2018 tuntuu paremmalle ratkaisulle, jotta kisoihin löytyy taas osallistumisintoa. Hyväksyntä ja siunaus asiaan tuli Raktorin perustajilta. Tapahtumassa jaetaan myös kaksi Kultainen pesäpallomaila -palkintoa ja paikalla on molempina päivinä ainakin kaksi punklevykauppaa. 2013 Ja mikäs aiheuttikaan sen, että levyn syntyprosessi kesti kolme vuotta? Kovasti kiitosta vaan heille, toteaa Marty Blitzkrieg.

0 kommenttia “Live puhelinseksi nainen haluaa miestä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *