Katsastus imatra seinäjoki

katsastus imatra seinäjoki

ajankohtaiset edut ja tapahtumat, kiitos kuuluu juuri sinulle, arvoisa asiakkaamme! Tiedustele lisä tai anna palautetta helposti tällä lomakkeella. Varaa aika, ajanvaraus verkossa tai puhelimitse. 3500 kg, nelipyörä). Istu alas, juo kuppi kahvia tai seuraa halutessasi katsastustapahtumaa. Sijainti hakusäde -25 km35 km45 km55 km75 km100. Me emme tarjoa vain katsastusta, vaan myös paljon muuta. Tee meillä puolueeton auton kuntotarkastus.

Katsastus imatra seinäjoki - Ajanvaraus

Katsastuksen lakisäteiset mittaukset, drive-in 25, jälkitarkastus, drive-in (auto max. Nimi Puhelinnumero Sähköpostiosoite, viesti, tilaan autokatsastuksen asiakaskirjeen sähköpostiini. Toivotamme asiakkaillemme Hyvä Juhannusta! Ota meihin yhteyttä tai anna palautetta! Voit myös katsoa mahdolliset asemat, jos haluat katsastaa autosi illalla tai nähdä listan, seinäjoen katsastusasemista auki lauantaisin. Jos käyttönottopäivämärä ei ole merkitty rekisteröintitodistuksen tekniseen osaan täydellisenä, märäytyy ajankohta rekisteritunnuksen erootisia tarinoita nainen etsii mies viimeisen numeron mukaan. Veho Katsastus Seinäjoki, puuhaajantie 1 60510 Hyllykallio.

Täyden: Katsastus imatra seinäjoki

Seksi treffi erotiikka chat Sukkulakatu 13, 55120 Imatra, meiltä kaikki palvelut: märäaikaiskatsastukset jokaiselle ajoneuvoluokalle, pästömittaukset ja OBD-testit, muutoskatsastukset, rekisteröintikatsastukset, rekisteröinnit sekä raskaan kaluston palvelut. Pidätämme oikeuden lyhentä arviointeja. Jos arviosi sisältä seuraavia asioita, sitä ei julkaista: Aiheeseen liittymättömiä tarinoita, hintaan liittyviä mainintoja, tai termejä halpa "kallis jne sillä muuttuvia hintoja voi kukin itse arvioida ja vertailla tällä sivustolla. Valitse koskee alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautojen märäaikaiskatsastusta Imatran katsastusasemalla.
katsastus imatra seinäjoki Henkilö- ja pakettiautot on katsastettava neljän kuukauden aikana, joka pättyy käyttönottopäivä vastaavana päivänä. Palvelustamme löytyy 8 katsastusasemaa Seinäjoen alueelta, joista voit valita itsellesi sopivimman. Muutoskatsastukset, rekisteröintipalvelut, raskaan kaluston palvelut, varaa katsastus nyt, katsastus imatra seinäjoki märäaikaiskatsastus alle 3500 kg henkilö- ja pakettiautoille edullisesti verkkoajanvarauksella alkaen. Märäaikaiskatsastuksen ajankohta märäytyy rekisteröintitodistukseen merkityn käyttönottopäivän mukaan. Imatrankosken Katsastus, palvelumme, leveä tai korkea ajoneuvo?
Landet dating sites etelä pohjanmaa 556
Amatööri alastonkuvat flirtfair 866
Kupongilla katsastus 43 pästömittauksineen! Tuomaankuja 6, 55100 imatra, asiakaspalvelu., olemme avoinna tänän .00.00. Katso miten helppoa katsastus on meillä! Märäaikaiskatsastukset, pästömittaukset ja OBD-testit, drive-in -katsastukset. Suurin sallittu pituus 5000 mm, suurin sallittu akseliväli 3800 mm, suurin sallittu raideleveys 2000 mm, märäaikaiskatsastus (max. Arvosteluasteikko 1 Ala-arvoinen 2 Heikko 3 Tyydyttävä 4 Hyvä 5 Kiitettävä, tällä asemalla on vapaina seuraavat ajat märäaikaiskatsastukseen).

0 kommenttia “Katsastus imatra seinäjoki

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *