Iskuri tre liian tiukka pillu

iskuri tre liian tiukka pillu

Pästin irti käsistä ja riuhdoin hänet ylös kaulapannasta ja sanoin voimakkaasti. Kun hän tuli takaisin oli pilleri ostettu ja vein hänet asunnolleen, hän pyysi minua sisälle mutta sanoin etten halua, ja kaduttaa koko homma, Marja näytti pettyneeltä mutta sanoi: Ehkä me voitais joskus taas tavata ja vähän muistella tapahtumia syvällisemmin. Maija änkytti selvästi kiihtyneenä. Potkit minua, valtiatartasi, minua joka pätän mitä sinulle tehdän! Maija kysyi ja kosketti likaisiin dimeksin työhousuihin verhottua reittäni. Maija sanoi ja kosketteli hellästi reittäni pvc hameen läpi. Sanoin Marjalle huolestani, ja hän vastasi olevansa myös peloissaan kun hänellä on myös huoli, jos minä olen tartuttanut häneen taudin. iskuri tre liian tiukka pillu

Iskuri tre liian tiukka pillu - Tiukka

Tutustuin heihin mm tekemällä lumitöitä yms fiksauksia heidän luonaan, ihan mukavia ihmisiä. Sanoin etten nyt voi ainakaan sopia mitän vaan painun kotiini, ja katsotaan jos tavataan, vaihdoimme numerot ja erosimme. Maija vastasi tietävänsä mitä tarkoitan ja hipaisi hellästi housujeni etumusta. Asetin hänet eteeni kontalleen ja työnnyin hurjalla tahdilla pilluun, Riitta ulvoi ja vaikeroi repeän apuun naiset pilluni repeä, Sanna ja Heidi tulivat kiinni meihin ja hyväilivät pallejani ja Riitan klitorista. Makasimme vierekkäin toisiamme hyväillen ja puhuen illan tapahtumista. Otin raipan ja löin molemmille pakaroille useita kertoja hameen läpi jolloin Maija kiemurrellessaan potkaisi minua vasemmalla jalallaan polveen. Kiristin vyötärölleni mustan latexisen sukkanauhaliivin vedin jalkoihini mustat saumasukat pikkupöksyt jätin pois koska minähän se märän mitä tehdän ja kaluani ei vangita tänän, toisaalta pelkäsin että seisookohan minulla ollenkaan koska yleensä juuri alistuminen on saanut minut kovaksi. 20 vuotta sitä yhtä ja samaa.

Videos

JAV VR Shuri Atomi and Ai Mukai schoolgirls. Köhin aikani kurkkuani ja kysyin varovasti äni väristen. Niinpä löin orjaani kämmenellä molemmille pakaroille rangaistukseksi. Minun mieskin huomasi ja ihmetteli näkemänsä lisäksi hän myöhemmin kertoi sinun kuulostaneen omituiselta puhelimessa kun tilasi aurausta. Nämä samat nipistimet saavat minut itsenikin kiemurtelemaan saatikka sitten ensikertalaisen. Siinä tilanteessa hävetti nolotti ja teki vaikka mitä, en ollut koskaan uskonut että joku naapuri/tuttu huomaisi numeroni tai varsinkaan muistaisi sitä ulkoa. Saunassa iskuri tre liian tiukka pillu raikui kiiman huudot kun Sanna Riitta ja Heidi saivat käyttä valtavaa kulliani niin pitkän kunnes jokainen oli tyydytetty ja rynkytin itseni orgasmiin pilluja vaihdellen naisten ollessa ihan läkähdyksiin nussittuina kun vihdoin sain orgasmin ja sen sai Sannan pillu ottaa vastaan. Koko näky oli niin kiimainen että meinasin painua lattialle kontalleni nuolemaan orjani sukkiin verhottuja säriä kiiltävä pintaisista korkkareista puhumattakaan.

0 kommenttia “Iskuri tre liian tiukka pillu

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *