Hieronta hyrylä sex tampere

rakkautta itseäsi kohtaan. Liike suljettuna juhannuksen aikaan 21-25.6.18. Anna nesteidesi ja energiasi virrata ja nauti siitä, mitä elämä sinulle tarjoaa. Thai-hieronta yhdistä intialaista läketiedettä ayurvedaa, buddhalaisia oppeja läketieteestä, joogan venytysliikkeitä ja akupunktiota. Muista myös myynnissä olevat lahjakortit. Syvälle ulottuvan hieronnan lisäksi hoidossa tehdän myös erilaisia venytyksiä, jotka rentouttavat sekä lihaksia että niveliä. Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistän valmennusta, tantra hieronta ja shamanistista hoitamista.

Hieronta hyrylä sex tampere - Hieronta

Katso ajankohtaista ja yhteystiedot. I have Wat Po certificate from Bangkok Medical school and I speak english. Sen voi auttaa sinua vapautumaan tunnelukoista, kuten syyllisyydestä ja häpeästä tai vanhoista käytösmalleista, jotka eivät palvele sinua enä. Tämän vuoksi uskaltauduin perustamaan tämän yrityksen Tampereelle syksyllä 2013 ja siten antamaan perinteisen ikivanhan thaihieronnan kokemuksia ihmisille. Syleile varjojasi ja tarkastele niitä rakkaudella. Ensimmäinen toimipaikkani sijaitsi Satakunnankadulla ja alkuvuodesta 2017 sain uudet, rauhalliset ihana nainen muotinäytös kymenlaakso toimitilat nykyisestä osoitteesta Lapintie. Olen havainnut, että monet suomalaisetkin ovat Thaimaan matkoilla tottuneet thaihierontaan ja haluavat laadukasta sekä ammattitaitoista hierontaa myös tällä kotimaassaan, mutta sitä on ollut vaikea löytä. Ennen Suomeen muuttoani (vuonna 2007) omistin ja johdin hierontayritystä 8 vuotta Phitsanulokin kaupungissa Thaimaassa kuuluisalla Wat Nangphaya -temppelialueella. Hieronnan kesto on 90 minuuttia. Hoito voi auttaa sinua tuntemaan paremmin, mitä todella merkitsee olla nainen.

Hyrylä: Hieronta hyrylä sex tampere

Käytä automaattista paikannustaEspoo, Fysios ViherlaaksoEspoo, Fysios LeppävaaraEspoo, Fysios Selkäcenter MatinkyläEspoo, Fysios TapiolaHanko, Fysios HankoHeinola, Fysios HeinolaHelsinki, Fysios Selkäcenter KamppiHelsinki, Fysios FTK RuneberginkatuHelsinki, Fysios FTK TölöHelsinki, Fysios ItäkeskusHelsinki, Fysios MalmiHelsinki, Fysios PasilaHelsinki, Fysios Pikku HuopalahtiHelsinki, Fysios Heseva KäpyläHelsinki, Fysios Resiina ItäkeskusHelsinki, Fysios PitäjänmäkiHelsinki, Fysios PukinmäkiIlmajoki, Fysios. Massage Magazine -julkaisusta (englanniksi). 2017 Thai Bun Dee Lapintie 9, 33100 Tampere puh.

0 kommenttia “Hieronta hyrylä sex tampere

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *