Hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta

hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta

paljon hän Henkan kullista sisällän nautti. Jäin itse seinän taakse kurkkimaan ja huomasin, kuinka kies veti vaimon mekon pois tissien pältä ja veti helman niin ylös, että mekko oli käytännössä enä vain vatsan pällä. Paula on aina ollut hyvin luonteva alasti ja onkin jopa strippaillut minulle joskus. Hieman tunsin sympatiaa Henkan tilannetta kohtaan, sillä itse olin ollut ilman naista vain pari viikkoa ja sekin tuntui vaikealta. Sinapin kanssa makkara on todella hyvä. Itse olin juuri palannut lähes parin viikon mittaiselta työmatkalta yhdysvalloista, joten hieman väsy painoi ja muutenkin olisin halunnut viettä laatuaikaa vaimoni kanssa kahden. Olimme tulleet bussilla ja olin huomannut, kuinka vaimoni keräsi katseita kadulla upeassa ihonmyötäisessä mekossaan ja korkeissa koroissaan.

Vaimo vilauttelee: Hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta

Baarissa oli tanssilattian ympärillä oli neljä koroketta, joista minua lähimmälle vaimo meni kiusattuaan tarpeeksi ympärillän olevia miehiä. Vaimoni oli todella estoton ja sai lisä intoa kiihkeistä tuijotuksista. Kysyin kuinka loppuilta oli mennyt ja Sari sanoi illan tai pikemminkin yön olleen oikein hauska Samalla hieraisin jälleen vaimoni spermaista pillua ja kysyin oliko pahin puute hoidettu minun nukkuessani. Mies alkoi jopa hieroa rakkaani pillua ja jopa työnsi sormensa tämän sisän. Arvaa vaan, aivan valtava. Elinakin ottaa ja sytyttä tupakkaa samalla. Ryhdyin hivelemän Sarin rintaa ja hivutin kättäni yhä alemmas kohti vaimoni paljasta pillua. Siinä oli jotain niin käsittämättömän kiihottavaa että meinasin räjähtä Oma vaimoni alastomana toisen miehen kyljessä hivellen tätä hereille. Saavuimme pöytän yläkerrassa ja huomasin, kuinka hyvin Paulan nännit näkyivät läpi häne mekostaan. Vaimo innostui hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta heti ja aloimme suunnitelemaan miten ja missä vilauttelu tapahtuisi. Vaimoni, jonka luulin tuntevani siveänä naisena, huohotti korvaani haluavansa että siivoan hänen pillunsa vieraan miehen spermasta, vasta sitten saisin laueta. Sitä näkyä en unohda ikinä, kun vaimoni sujahti alastomana sänkyyn toisen miehen viereen. hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta

Vaimoni: Hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta

Minä puolestani nautin näkymistä. Turpeasta pillusta valui spermaa valtoimenaan ja näky oli todella rietas. Voidaan sitten yhdessä katsella sitä jos saatte aikaan hyvän nauhan.

Vaimolle kahta: Hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta

Nyt jo ensimmäiset miehet saivat tuijottaa paljasta posliinipillua ja töröttäviä nännejä. Olin niin kiimassa Sarin kertoillessa asiasta, että oikein kipeä teki kalussani. Mitä jos asennan videokameran tuonne asuntovaunuun sinne sängyn viereisen kaapin pälle. Asiat olivat sitten edenneet omalla painollaan ja he olivat pätyneet naimaan olohuoneen matolla. Yksi mies kuitenkin tuijotti todella intsiivisesti hänen lähellän ja myös vaimoni huomasi tämän. Erehdyksen mahdollisuutta ei ollut ja yllätyin hieman omasta reaktiostani, sillä meinasin laueta pelkästä mielikuvasta Sarista Henkan käsittelyssä. Hän kuiskaili raukeana nauttineensa juuri upeasta kalusta sisällän ja tietävänsä kuinka minua kiihottaa ajatus hänestä toisen miehen kanssa. Kävin pistämässä kameran pällä ja palasin penkille. Voisin jopa pitä hyvän markkinapuheen kun tiedän miten hyvä olet sängyssä. Housuista paljastui kohtuullisen komea penis, jonka terskaa ja vartta Paula alkoi heti nuolemaan. Ihan selvästi Elina kiusasi mua. Ilta kuitenkin sujui varsin hauskassa tunnelmassa hyvine illallisineen ja jatkoilla keskustan menopaikassa. Kun kerran koskaan en ole saanut naida toista miestä niin nyt haluaisin kokeilla naida jonkun toisen kanssa eli hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta mua kiinnostaisi tietä millaista se olisi. Katselin Sarin litimärkä ja spermaista pillua runkatessani ja sitten tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle. Sari kävi kontalleen Henkan eteen ja tarjosi nussittua pilluaan Henkalle uudestaan. Vihdoinkin sovittu päivä koitti ja olimme kotona valmistautumassa keskivertoa huomattavasti tuhmempaan baari-iltaan. Paula tnassi kiihkeän miesryhmän ympäröimänä, mutta pystyin silti näkemän hänet. Ajattelin herättä hänet kunnon kielihoidolla ja laskeuduin alemmas vaimoni jalkoväliin. Olin kyllä pistänyt merkille kuinka lämpimät välit vaimollani ja Henkalla olivat aina olleet. Itse runkkasin hiljalleen vieressä ja nautin edelleen näkymästä täysin siemauksin. Vaimoni nukkui edelleen sikeässä unessa selällän, joten minun oli helppo avata Sarin reidet. Saavuimme perille ja Henkka tarjoili juomia toivomustemme mukaan: Sarille viiniä ja itselleni whiskyä hänen tyytyessä olueeseen. Ja kun löytyy sopivaa lihaa niin voisin mennä kyselemän josko olisi halua tulla naimaan sua.

0 kommenttia “Hieroja lappeenranta vaimo saa vierasta

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *