Fressi seinäjoki ryhmäliikunta nettilevykauppa

lihaskuntotunneista tanssillisiin tunteihin ja kehoa ja mieltä helliviin kehonhuolto-tunteihin. Fressi Seinäjoki tarjoaa tilavan kuntosalin, ajanmukaiset laitteet ja monipuoliset ryhmäliikuntatunnit, henkilökohtaisen ohjauksen Fressi Trainer -palvelut sekä solariumin ja kaiken tämän mukavan kotoisassa ilmapiirissä. Kirjaudu uuteen JÄrjestelmÄN, kirjautuaksesi uuteen varausjärjestelmän, syötä tietosi kalenterin yläpuolella oleviin kenttiin. Kirjoita seuraavat merkit alla olevaan tekstikenttän. Kun saat elokuun laskun, huomioithan uuden viitenumeron, jotta suorituksesi kirjaantuu sujuvasti uuteen järjestelmän. Tämän jälkeen varauksesi on voimassa normaalisti vanhaan tapaan.

Fressi seinäjoki ryhmäliikunta nettilevykauppa - Liikuntakeskus

Palautteesi on tervetullut ja tärkeä! Älä huoli, ne säilyvät; siirrämme jo tehdyt varaukset uuteen järjestelmän, ja paikkasi tunnilla on taattu. Tarkistathan myös ennakkovarauksen sännöt). Uusi osoite on /calendarweek? Tule tutustumaan ja nauttimaan monipuolisesta tarjonnasta sekä rennosta tunnelmasta! Puhelin (muodossa sähköposti, valitse keskus haluan myös vinkkejä liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseen veloituksetta sähköpostiini! Veloitukseton kokeilu on tarkoitettu uusille asiakkaille. Alle 18 vuotiaat tutustujat huoltajan seurassa. Fressi Seinäjoen ryhmäliikuntatuntien nettivarauksen osoite on muuttunut. Muistathan siis edelleen lunastaa varauksesi viimeistän 10 minuuttia ennen tunnin alkua. Lähetä meille yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä. Kanta-asiakkaille nämä Lasten Fressin palvelut ovat maksuttomia. Nyt voit siis vaikuttaa! Varaa 3 päivän kokeilu, veloitukseton kokeilu ei velvoita, eikä sido mihinkän.

Fressi seinäjoki ryhmäliikunta nettilevykauppa - Ryhmäliikunta Fressissä

Hieroja rauma homo seuraa 739
fressi seinäjoki ryhmäliikunta nettilevykauppa 229
fressi seinäjoki ryhmäliikunta nettilevykauppa 665

Kuntosali Seinäjoki: Fressi seinäjoki ryhmäliikunta nettilevykauppa

Jos sinulla on aiheesta kysyttävä tai kehitysideoita, olethan yhteydessä suoraan vastaanottoomme; sähköpostitse tai puhelimitse. Käytössäsi ovat ryhmäliikuntatuntien lisäksi myös kuntosalimme ja jopa lastenhoito. Sähköposti, valitse keskus haluan myös vinkkejä liikunnan ja hyvinvoinnin edistämiseen veloituksetta sähköpostiini! Avarissa ryhmäliikuntatiloissamme on tilaa liikkua, ja tehokas ilmanvaihto pitä huolen ilman riittävyydestä. .

0 kommenttia “Fressi seinäjoki ryhmäliikunta nettilevykauppa

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *