Cuckold suomi poika nai äitiä

cuckold suomi poika nai äitiä

antaen tyydytystä minulle ja itselleen. Tuo kuuma ja lämmin puristus tuntui ihmeellisen ihanalta. Tämä on niin värin, äiti toisteli lausetta jonka merkityksen kyllä ymmärsin. Kaunis pyöreä ja siloinen takamus pystyssä minua kohti sai minut nielaisemaan. Äidin laittaessa lautasia pöydälle katsoin hänen vartaloaan. Pyöreät ja lihaksikkaat reidet olivat jännittyneet, kun kosketin niiden väliä kädelläni.

Kuusamon: Cuckold suomi poika nai äitiä

Tunsin punastuvani, kun tajusin tehneeni omasta äidistäni vartaloanalyysiä. Eron jälkeen minulla ei ole ollut kuin satunnaisia muutaman viikon tai korkeintaan puolen vuoden suhteita miehiin ja viimeisen parin vuoden aikana olen ainoastaan kerran pätynyt työreissulla tapaamani Äidin kanssa saunomassa Heräsin sunnuntaiaamuna ennen yhdeksä unen läpi kuuluvaan kännykänpirinän. Äidin vartalo nousi pystyyn ja minä siinä mukana. Kiskaisin housut pois äidin toisestakin jalasta. Äidin kädet koskettivat poskiani ja tunsin äidin kuuman hengityksen kasvoillani.

Äitini nai: Cuckold suomi poika nai äitiä

Paikallisviranomaiset huomasivat asian, kun nainen oli joutunut tekemisiin sosiaaliviranomaisten kanssa. Äiti halasi Teijaa hyvästiksi ja sitten hän sieppasi minutkin otteeseensa. Äiti jatkoi pyytäneensä seksilelut netistä hyvä pillu minua syömän, kun hän tunsi itsensä yksinäiseksi. Jouduin poistumaan kiireesti keittiöstä etten paljastaisi itseäni. Ruudullinen kietaisuhame ei yltänyt polviin ja minun mielestäni kauniit jalat päsivät oikeuksiinsa läpinäkyvien ohuiden sukkahousujen alta. Pehmeä vatsa tuntui lisävän kiihotustani, kun tunsin kosketuksen huulillani.

Kun: Cuckold suomi poika nai äitiä

Samantapaisia kiihottavia tarinoita Isän ja äidin kanssa sängyssä Parkkipaikalta lähtevän auton valot pyyhkäisivät Markon huoneen kattoa. Siirryinkin äidin selän taakse ja painoin äidin ylävartalon sänkyä vasten. Minulta päsi melkein parahdus, kun sain sormeeni äidin limaista kosteutta. Hänkin oli keskustellut tyttärensä ja poikansa. Äiti lähti edelläni kohti makuuhuonetta vilkaisemattakaan minuun. Viimein tajusin mistä tuoksu johtui, äidistä valui nestettä vuolaasti vakoa pitkin alaspäin. Tiedän., näin sen sinusta eilen. Jalkani sätkivät avuttomina äidin takana. Nousin polvieni varaan ja asetuin äidin pälle. Kauniit viininpunaiset housut puristivat pakaroita kiihottavasti. Pelkäsin koko ajan salaisuutemme paljastavaa lausetta isäni suusta. Puristin äidin vartaloa lujasti itseäni vasten silitellen hänen selkänsä ja pakaroitaan. Iho oli lämmin ja pehmeä. Totesin äitini taistelevan itsensä kanssa. Tunsin huuliani vasten kohouman ja ymmärsin varsin hyvin mikä kohta se oli. Tumma vartaloa myötäilevä paita kohotti rinnat jälleen kauniisti esille. Katsoin äidin usvan läpi loistavia silmiä ja laskin vartaloni kiinni hänen kuumaan ihoonsa. Hänen poskensa olivat kiihtymyksestä punaiset ja huulet olivat kauniin kaarevat turvonneina. Tilalle tuli cuckold suomi poika nai äitiä himo torjumiseni sijaan. Uhm, älä., Jarkko älä jatka, äiti voihki. Voimakas pillun haju nousi ilmaan. Nain kiihtyvällä vauhdilla äitiä takaapäin ja kuulin jostakin hänen huutonsa. Nn., kun kurkkuun jäi jotakin, mumisin vastaukseksi. Pian sain näkyviin äidin alushousutkin ja vasta nyt huomasin ne värillisiksi. Tunsin naisen vartalon kiemurtelevan pälläni pitkän. Imin tuota rusinaa ja ahmin koko rintaa suuhuni. Nostin katseeni äitiini ja hämmästyin näkemäni. Marko känsi kylkeän ja hetken hengitystän pidättäen kuunteli öisen kerrostalon äniä. Viikonloppu meni mukavasti, mutta minua harmitti lauantai-illalla esille tullut asia.

0 kommenttia “Cuckold suomi poika nai äitiä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *