Bb naiset alasti tuntihotelli

Kuuma, bB -Iida esitteli kroppaansa avoimesti suihkussa Big Brother -naisten alastonkuvat koottiin nettisivustolle Harrastin tässä taannoin BB-iidan kanssa villiä seksiä, iida on miesnainen, ja sillä on valtava penis. Nyt mulla on röri ihan auki ja rieltä valuu jotain ruskeeta, kyllä sai takapuoli iidalta kyytiä. Sauna Schwitzen macht jung. Tänän sivusto on ollut jälleen toiminnassa ainakin toistaiseksi. BB -Elisabet alasti suihkussa kuvat leviävät netissä! Playboy-pupu ja kämppäkaveri ilkosillaan saunassa katso Alastonkuvissa nähdän kokonaan alasti tai ainakin rinnat paljaana esimerkiksi BB-Iida, BB-Johanna, BB-Pia ja BB-Leina, joista valtaosalla on silikonirinnat. Iltapäivällä naiset päsivät viimein palaamaan BB-taloon. Aamupäivällä keskusteluissa oli vielä talosta poistuminen kesken kisan, mutta viikkotehtävän loputtua naiset syöksyivät suoraan suihkuun yhdellä joukolla. Muut peseytyivät binikeissä, mutta BB-Elisabet ja BB-Satu suihkuttelivat kuitenkin alasti. Naiset joivat viiniä, pussailivat ja ikuistivat tapahtuman myös kamerakännyköillän.

Videos

BrutalX - Couple fighting and fucking. Minna viihtyi altaassa yläosattomissa. Alastonkuvissa nähdän kokonaan alasti tai ainakin rinnat paljaana esimerkiksi BB-Iida, BB-Johanna, BB-Pia ja BB-Leina, joista valtaosalla on silikonirinnat. Tämä palaute menee suoraan ohjelmien tuottajalle. Suomen Big Brother -tuotantokautta on takana pian puolitoista viikkoa, ja tuona aikana naisasukkaat ovat ehtineet esitellä vartaloitaan kylpyhuoneessa oleville kameroille. Verkkosivuilta nämä alastonkuvat ovat nyt levinneet kulovalkean tavoin verkon keskustelu- ja IRC-palstoilla.

Videos

BB: Bb naiset alasti tuntihotelli

Kuka tarvitsee miestä, kun on sauna ja kuuma kämppis, Aubrey julisti videolla Daily Mail -lehden mukaan. Johan ja Minna viihtyivät pitkän sylikkäin altaassa ja vaihtoivat myös suudelmia. Mainos (uutinen jatkuu alla). SUB, uudet BB-talon asukkaat ottivat ilon irti talon ensimmäisissä pippaloissa.

0 kommenttia “Bb naiset alasti tuntihotelli

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *