Tiukka pillu takaapäin nussiminen

tiukka pillu takaapäin nussiminen

niin, että lakan paljastui ja tyynykin siirtyi hiukan. Äidin pienehköt rinnat olivat roikkuvassa asennossa heiluen äidin nytkyessä otteessani. Heräsin vähän ennen kahta kovaan kolinaan ja mennessäni katsomaan näin kuinka äiti yritti taluttaa ulko-ovelta isä sisälle. Hän pästi änen huulieni puristuksessa sormeni koskettaessa äidin klitorista joka tuntui pienenä ulokkeena sormeani vasten. Äitini sai voimakkaan orgasmin ja tunsin suurta miehistä ylpeyttä ja minun penikseni pähän tuntui kovaa pumppaavaa liikettä. Jalkani tärisivat ja minun täytyi istahtaa lattialle äidin viereen. Viikko varuskunnassa meni kotona tapahtuneiden asioiden miettimisessä. tiukka pillu takaapäin nussiminen We do not own, produce or host the videos displayed on this website. Kiihdytin tahtia ja ajattelin äsken näkemiäni äidin paljaita reisiä sukkien yläpuolella ja samassa minulta lensi ensimmäinen syöksy äidin housuille. Keitä vain, minä juon ainakin äiti vastasi, töissä en ole ehtinyt juomaan lainkaan. Olin täysin sisällä nyt ja tunsin voimakkaan puristuksen penikseni ympärillä. Näin äidin reidet edessäni ja tajusin vaaleitten alushousujen olevan kasvojeni tasolla. Mutta nähtiin sitäkin enemmän tokaisin. Minua hävettä se mihin olen poikani kanssa ryhtymässä, hän sanoi kuiskaten. Isällä asiaankuuluva tumma puku ja äidilläni tumma jakkupuku ja mustat sukat. Ei mitän, mulla on jo kaikki valmiina. Minun oli pakko viedä ne kasvojeni eteen ja haistoin niitä.

Videos

Molempiin reikiin suomipokea suomianaalia suomipornoa takaapäin ratsastaa kairata pyllynreikä Suomilutka saa isoa parrua pillun reikänsä.

M: Tiukka pillu takaapäin nussiminen

Aaaahh, äiti alkoi huutamaan ja hänen vaginastaan pursusi ilmaa naituani häntä takaapäin hyvän tovin. Nyt äiti avasi huulensa ja sain kieleni kiinni hänen kitalakeensa, äidin huulista tuli makea maku suuhuni. Isäni tiukka pillu takaapäin nussiminen oli melkoisessa lastissa ja menin äidin avuksi kantamaan ukkoa kohti makuuhuonetta. We take no responsibility for the content on any website which we link to, please use your own discretion while surfing the links. All videos are hosted by 3rd party websites and we have no control over their contents. Tule nyt vähän auttamaan, pidä tästä kiinni niin laitan nämä kiskoille hän sanoi. Minua nolotti tapahtuneet asiat, mutta en saanut niitä enä tekemättömäksi. Kaikki tapahtui äkkiä kuin unessa. Olkoon näin, ei puhuta kenestäkän mitän, äiti sanoi ja nousi ylös sängystä. Äidin mentyä makuuhuoneeseensa minä meni nyt kylppäriin. Työnnyin äitiini takaapäin ja toisella kädelle hieroin kevyesti hänen klitoristaan. Riisuin itseni alastomaksi ja menin äidin vierelle kyljelleni makuulle.

0 kommenttia “Tiukka pillu takaapäin nussiminen

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *