Naisen orkku eturauhasen hieronta

siemensyöksyn aikana jolloin hierontaa on syytä kokeilla. Hengitä rauhallisesti sisän muutaman kerran ja anna vartalosi rentoutua. Homseksuaalisuus on yksi seksuaalinen suuntautuneisuus, ei ainoastaan se, miten seksiä harjoitetaan. Liiallinen hieronta saattaa pahentaa eturauhasen oireita. Miksi eturauhasen terveys on miehille tärkeä asia? Eturauhanen on miehen versio naisen G-pisteestä, ja kun sitä stimuloidaan, voi mies saavuttaa jopa 33 intensiivisempiä orgasmeja, joita ei pelkän penikseen kohdistuvan kitkan avulla voida saavuttaa. Tällaisia ovat muun muassa: Akuutti eturauhasen tulehdus Liian kova hierominen voi aiheuttaa muun muassa verenmyrkytyksen Peräpukamat Kun ärsytät peräsuolta hieroessasi sitä sisältä, voit aiheuttaa itsellesi peräpukamia tai pahentaa niitä Prostatic calculi Pieniä eturauhasen pälle muodostuneita kiviä on vaikea huomata ilman hierontaa, mutta ne voivat naarmuuntua.

Miehen: Naisen orkku eturauhasen hieronta

Rentoudu ja anna nautinnon kehittyä. Eturauhasen suurentuessa tai tulehtuessa se voi haitata virtsaputken toimintaa ja jopa hetkellisesti katkaista sen toiminnan. Eturauhanen on vastuussa seksuaalisesta toiminnasta tuottaen nestettä siemennesteeseen. Hetken kuluttua, purista varovasti sulkijalihasta, sillä tämä auttaa liuuttamaan sormeasi, eturauhaskiihotinta tai anaalitappia hieman syvemmälle. Eturauhasen hieronta vaatii vielä tarkempaa analyysiä ennen kuin se voidaan ottaa osaksi laajempaa läketieteellistä suositusta, mutta sen hyviä puolia ei voi kieltäkän. Yoni-hieronta: naisellisuuden temppeli kaikkein pyhin. Lue tältä lisä eturauhasen lypsämisestä ja katso vinkit eturauhasen hierontahoitoon. Jos kuitenkin kärsit eturauhasongelmista, kannattaa tarkistaa ensin läkäriltäsi, onko hieromisesta enemmän hyötyä vai haittaa sinun tilanteessasi. Yritä jatkaa rentouttamista useita minuutteja. Peräaukon kautta tapahtuva hieronta voidaan tehdä joko sormella tai apuvälineellä, esimerkiksi.

Naisen orkku eturauhasen hieronta - Hieronta

Naisen orkku eturauhasen hieronta 441
Seksiseuraa jyväskylästä sexworks 414
Seksittreffit seksiseuraa kotka 641

Viisi kysymystä: Naisen orkku eturauhasen hieronta

Samoin kuin naisen G-pisteen, myös eturauhasen herkkyys seksuaaliselle stimulaatiolle kasvaa, kun mies kiihottuu ja lähestyy orgasmia. Muista käyttä laadukasta liukuvoidetta apuna eturauhasen hieronnassa, tämä tekee kokemuksesta miellyttävämmän. Putki kulkee eturauhasen kautta muualle sukuelimiin sekä yhdistyy myös virtsaputkeen. Älä koskaan käytä liian voimakkaita liikkeitä. Itse hieronta on turvallista, mutta jotkut sairaudet saattavat tehdä siitä terveydelle haitallista.

0 kommenttia “Naisen orkku eturauhasen hieronta

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *