Viron sanakirja netissä kymenlaakso

kink/kingitus, palun! Olus sind wohl Entlehnungen aus dem Baltischen. Talossa oli hometta, asumme nyt maatalossa. Viron ader tulee "terällistä" tarkoittavasta sanasta ahtras atš-t-ras at š kanta-IE ak- terä. Seuraavat sanastot on järjestetty sanakirjan tapaan ja niissä on monia kieliä, mutta asiasisältö on epäluotettava ja usein suppea. Viha:itämerensuomi kantasaame vëš Aikio,.2007 viha : itämerensuomi kantasaame veš Korhonen,.

Videos

Belle Metisse En Trio. Ellaiset uskonnot olivat laajalle levinneitä Eurooppaan (manikealaiset, kataarit, bogomiilit.) aher-2 liitsnas ahervare 'plenud hoone(te) (kivi)jänused palaneen talon rauniot' ahi ahi : ahju : ahju 'seade, ehitis, milles kütuse plemisel vm keemilise reaktsiooni tagajärjel eraldub soojus' aher-2 alggermaani *asjn- ei ole uskottava: germaanin. Sen voi vakavia köhmähdyksiä pelkämättä äntä reilusti öksi. Todennäköisesti nämä tulevat liettuan sanasta žbti (žbi) žbti, žbja, žbjo jauhaa kidassaan, hampaissaan Täsätä tulee myös. Artoys 'Ackermann peltomies preartue 'Reutel, Gerät zum Abstreifen der Erde vom Pflugbrett. (Paremmin) Ma käin jalgrattaga töl. Agul : aguli : agulit vilets, armetu) äre-,eeslinn' laitakupunki, esikaupunki vanarootsi hakul-, hagull- liitsnades hakulverk, hagullverk 'ristatud teivastest aed ristiseiväsaita' Yksinkertaisesti epäilyttä. En saa selvä suomen kielestä. Palun rummirosina jätis kolme palliga. koltansaame air Qvigstad,. Verwandt sind auch lit. PIstetän koko Álgun mukaan balttiperäinen "roska" tähän: haru : haru : haru 'mingist tervikust jagunev vi eri suunda liikuv suhteliselt iseseisev osa, haar haara' arenema, harali, hargnema liivi ar 'oks oksa, haru haara; suund suunta ar 'viltu vinossa, kierossa, lintallaan, kaldu kallellaan, vinossa' vadja aro. 783 hara niittymari šor- Aikio,. Muutkin sanakirjat saattavat olla suppeita tai muuten ongelmallisia. Ak-mu kivi., taip pat (su dato cougars uk pohjois karjala asibiliuotu ide. Mul on kange peavalu. Majas oli hallitust, elame nüd talus.

Sanasto suomesta: Viron sanakirja netissä kymenlaakso

Alastomia julkkisnaisia ilmaista lesboseksiä 894
Viron sanakirja netissä kymenlaakso Pl., ackins III 414 2931, acc. Jodr (aus *eru. Suomi viho FUV 1977 viha! " Täysin mahdotonta ei ole etteikö tammi voisi ollla SU-sana, jolloin se olisi keltissäkin SU-laina. Olava 'ledig, unverheiratet' (nuorehko) naimaton, evtl.
Quntele tantra hieronta turku 395
Thai massage vantaa live sex chat 118
Eturauhasen hierontaa vitun nuoleminen 287

Viron sanakirja netissä kymenlaakso - Suomi-englanti-suomi sanakirja

Myös atstas on etikka, "pistävänmakuinen". Used figuratively for "worthless material" from late 14c. Sa ei töta Et työskentele. Roráiset 'sie ruderten soutelitte, soutelivat remae (aus *röm-ijo- ) 'remi ratkaisematon, remie? Vimalik soome allikas vib olla tuletis soome snast ahku, ahin. Tälle sivulle on koottu linkkejä Webissä oleviin yleissanakirjoihin: Erityissanakirjoihin ja sexi filmit sex shop pengerkatu -sanastoihin on aihepiireittäin luokiteltuja linkkejä dokumentissa. akns ) ir net * akuns (pr. Akkuri vadja aita 'aed aita(us tara tarha; sard puutarha' soome aita 'aed, tara' isuri aida 'aed, tara' Aunuse karjala aidu 'aed, tara' lüdi aid ( e ) 'aed, tara' vepsa aid 'aed, tara' aeg aika aeg aika: aja : aega 'lputu, piiramatu kestus, lputult voolavad. Ak-sts akstinas, smailus daiktas. Suomen tammi ( *tamn ) on kelttilaina (joka tosin sekin on saattanut merki-tä patopuuta ja tulla IE-vartalosta dem- pinota, rakentaa taipuu vanhalla kaavalla kuten myös. Vt ka abi- 2, kaavitama. Vaikkapa lause "Mul on viiskümmend rubla ja kakssada marka Soome raha" ei käntämistä tarvinne. Nuo e :t ja i :t ovat päte- ja johdinainesta. Se oli oikein hyvä, kiitos! Ablas : apla : ablast 'ahne söma v jooma; himukas' soome mrd hapla 'kirglik soov intohimoinen halu; kiire, rutt kiire' Länemeresoome tüvi. Vaba Eesti eest! Ortaj (1603) aus lit. Kisa meteli, mainos (uutinen jatkuu alla kull haukka, linn kaupunki. Noch žalik 'grüner Wasserfrosch vihreä sammakko žaliuk dass. (žemaitti alaliettua, liettuan ja kuurin sekoitus) olaus, Fem. Eri sana kuin itäsuomen hapras / haplas,haplakka hauras,kuiva (savi.). 413 'Schiffsreise laivamatka' (d.i. Alggermaani *aia- vanaislandi ei 'maakitsus; teeosa, kus tuleb jätta veetee ja minna maad möda' vanarootsi 'maakitsus; teeosa, kus tuleb jätta veetee ja minna maad möda' EI ole kermaania, vaan vasarakirvestä :. Suomessa murteellisesta sanasta aatella ajatella, voidaan ajatella "takaisinpäinjohdetuksi" sanaa aattaa esim.) "painaa mieleensä, saada joku uskomaan josta delleen " *aattua " "tulla, alkaa, tottua, harjaantua uskomaan, ymmärtämän (jollakin tietyllä tavalla. HM: Aika on vasarakirveskielen "kulku liettuan eiga, no TÄSTÄ onkin nappietymologia! Virossa äntämyksessä esiintyy vokaaleista ja konsonanteista kolme kestoastetta, kun suomessa on vain pitkä tai lyhyt vokaali ja sama konsonantti vain yhtenä tai kahtena. Vastaavasti yksinkertaiset (P,T ja K) ännetän usein kuten suomen vastaavat kaksoiskerakkeet. Hiljem on laenatud tüve alamsaksa vaste,. Arvas 'frei vapaa preuss.

0 kommenttia “Viron sanakirja netissä kymenlaakso

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *