Suuseksi video vaimo vieraissa luvalla

suuseksi video vaimo vieraissa luvalla

Vaimo vieraissa sivu 13 Keskustelu Anna Vaimo vieraissa - Ryhmäseksi - Suomi24 Keskustelut Vaimo tuli äsken kahden päivän kursseilta. Järjettömän väsynyt ja vähäsanainen. Ja jopa itse kerroin vieraissa käynneistäni. Olen mielenkiinnolla seurannut keskustelua kun vaimo käy miehen luvalla vieraissa. Olimme yhdessä pari vuotta, kunnes huomasimme, että seksimme alkoi. Vaimon lainaaminen - Seksi - Suomi24 Keskustelut Vaimoni pillu saa kyytiä Aina vain luvalla ja jos joskus lupaa ei tulisi niin. Vaimo oli viimeyön lainassa meidän yhteisen tuttavamme luona joka. Että hän kävisi ensin vieraissa? Viimein päsimme asiaan ja vaimo suostui laimean.

Suuseksi video vaimo vieraissa luvalla - Keskustelu

Varmistin vielä, että haluaisiko hän kolmanneksi pyöräksi miehen vai naisen. Yht äkkiä tunsin hänen jännittyvän ja tunsin sisälläni monta ruiskausta ja tunsin täyttyväni hänen siemenistän. Suuhuni tulvahti muikea haju ja maku ja tunsin Eeron kivesten koskettavan rinnuksiani. Olen myös kerran harrastanut suojaamatonta seksiä epämäräisen miehen kanssa, jolla oli ollut menneisyydessä huoria ja huumeita. Nyt pieni morkkis, jälkiehkäisy otettuna, matkalla kotiin. Olin huumautunut jos niinkän miehestä vaan koko tilanteesta. Tuntui sairaan kiihottavalta katsella vierasta miestä suutelemassa omaa vaimoaan siltä alueelta, jota olin pitänyt tähän saakka yksinoikeutenani.

Videos

Megan Barton-Hanson Nude Video Love Island 2018. Vastasin miehen liikkeeseen ja kiersin käteni hänen ympäri. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Tuula vikisi pälläni narttumaisesti kiimaansa ulos eikä pitänyt lainkaan pahana, että Eero työnteli häntä peräsuoleen. Tuulan jo nukkuessa minä pohdin jo kovaa erilaisia vaihtoehtoja. Naurahdimme toisillemme ja nyökkäsimme vaiteliaina.

0 kommenttia “Suuseksi video vaimo vieraissa luvalla

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *