Sexi tarinoita pillun syvyys

spermaa suusta suuhun ja sormille. Suutelemme paljon ja pitkän, märkiä pusuja. Kommentoikaa oliko hyvä tarina. Mä nolostuin ja katoin jonnekin lattianrajaan ja keskeytin lakanan laiton. Kuulin askeleet portaalla ja ovi avautui. Siitä alkoi monivuotinen seksisuhteemme joka jatkuu edelleen, toivottavasti ikusesti. Hän tuli taakseni ja tunsin kuuman kalun peppuvaossani ja häpyhuullillani. Tapasin ikäiseni miehen jossakin chatissa jo aikoja sitten. Olin aivan hulluna kiimasta. Jatka lujasti, anoppini vaati minulta kietoen kätensä nskani ympärille jä hänen vahvat sormensa painoivat minun pätäni hänen kaulaansa vasten. Silti haluisin edelleen kyrpä pilluun, peppuun ja suuhuni. Tunsin pillussani pienen sykäyksen muistosta ja hymyilin itsekseni laittaessani balleriinoja jalkaani ja lähdin kipittämän märän pussilakanan kanssa alakerran kuivaushuoneeseen. Olin aivan kiimassa ja kiljuin häntä nussimaan kiimaista pilluani. Tuntui kuin olisin yrittänyt lähteä juoksemaan peilikirkkaalla jällä, peniksessäni kipristeli, mutta nautinto tuntui aivoissani kauan ennen kuin pisaraakaan spermaa oli lentänyt anopin emättimeen. Saunoimme ja juttelimme ja nussimme varmaan aamu kolmeen.

Eroottisia novelleja: Sexi tarinoita pillun syvyys

C date kokemuksia alaston suomi Seisoin hetken hänen takanaan ja aina hänen kurkottaessaan hame nousi ja paljasti pyöreä reittä hyvän matkaa, kerran jopa niin, että sukkahousujen vahvikeosa näkyi aivan selvästi. Luojan tähden Risto, tämä on ihanaa, mutta niin värin.älä lopeta. Rakas anoppi, ei tämä tähän lopu, sybian aikuisviihde videot meillä on koko viikko aikaa, meillähän on paljon töitä. Vilkaisin vaistomaisesti hänen pälleen ja näin miten hameen alta näkyivät reidet mukavasti.
Sexi tarinoita pillun syvyys 344
Sexi tarinoita pillun syvyys ihana pillu sulla, mies sanoi kuiskaten ja otti kyrpänsä pois. Joskus hän kasteli sormensa pillussani ja työnsi ne suuhuni kun suutelimme, nuolimme ja imimme pillun nestettä.

0 kommenttia “Sexi tarinoita pillun syvyys

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *