Seuraa lahdesta tantra hieronta helsinki

ja pehmeä, turvallinen syli. Avaa enemmän tilaa seksuaalisuudelle ja henkisyydelle. Voin tulla luoksesi hotelliin viettämän mukavia hetkiä ja voimme käydä vaikka syömässäkin pitkän kaavan mukaan. . Sisin on herkkä, elämä sykkivä, voimakkaampi kuin mikän muu. Tantra Goddess, palveluihin tullut lisäys: hugbuddy eli halailukamu. Naisen elinvoima ja seksuaalisuus virtaavat kohdusta ja lantion alueelta. Oikeissa käsissä olen  halukas, kuuma märkä. Sun pätä ja selkä. . Herätä aistillisuutesi ja alkukantainen voimasi. Hoito voi auttaa sinua löytämän uudelleen yhteyden omaan vahvaan naiselliseen voimaasi ja muistuttaa sinua siitä, että seksuaalisuutesi on todellakin pyhä. Teen jonkin verran Dominaa kuten  sanallista solvaamista, sitomista X asentoon ja cumcontrolia, facesittingiä pikkarit pällä, tai suuseksisuojaa käyttäen, piiskausta, runsaiden muotojeni palvontaa. Haluan avata sinulle päsyn oman sisäisen viisautesi lähteelle; pyhyyteen ja tarjota sinulle työkaluja avuksi. Hinnat ovat puolen tunnin hintoja, paitsi erikseen mainituissa palveluissa. Tässä kokonaisvaltaisessa hoidossa yhdistän valmennusta, tantra hieronta ja shamanistista hoitamista. Työskentelen niin yksilöiden kuin ryhmienkin kanssa.

Tantra: Seuraa lahdesta tantra hieronta helsinki

Eli kiusoittelen sinua ja penistäsi eri cam seuraa thai massage oulu tavoilla, pästän rajalle, ja lopetan, jatkan sitä jonkin aikaa, kunnes anot saada laueta. Anna kohdun ilon virrata. Sen voi auttaa sinua vapautumaan tunnelukoista, kuten syyllisyydestä ja häpeästä tai vanhoista käytösmalleista, jotka eivät palvele sinua enä.

Palvelut/Hinnat: Seuraa lahdesta tantra hieronta helsinki

En tee eriteleikkejä kuten sylki, kultaiset suihkut tai sperman syönti (en siis pakota sua syömän omaa spermaasi vaikka sitä haluaisit). Anna rakkauden ohjata elämäsi. Miten muistan kuka olen? Haluan auttaa sinua avamaan sydämesi, jotta voisit kokea enemmän rakkautta elämässäsi.

0 kommenttia “Seuraa lahdesta tantra hieronta helsinki

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *