Pillu ja kulli valkeakoski

tosi kiihottunut ja rupesin runkkaamaan omaa kulliani. Ne sanat eivät käytännössä kuulu sanavarastooni tänäkän päivänä. Olimme kaverini Kallen kanssa samanikäisiä, 18-vuotiaita, olin saanut juuri ajokortin. Merkittävintä opetusmateriaalin tekstissä on se, että kullista ja pillusta ennustetaan tulevan yleiskielen sanoja. Kalle pyysi kaveriksi viereisessä kylässä asuvan nuorehkon Marita nimisen lesken luo heinätöissä auttelemaan, sillä miehensä oli kuollut auto-onnettomuudessa. Yleiskieleen viitattiin ennen kirjakielenä,. Lapsetkin oli pieniä alle 10v ja niitä hän yksin elätti. Itseäni oikeen hävetti kun näin sen koska minulla oli melkein puolet pienempi kalu. Alatyylin käyttöä sille sopimattomissa paikoissa pidetän loukkaavana. Marita sanoi laske vaan sisän ei tarvitse välittä kun siellä jo yhdet spermat. Silloin Marita huomasi minut ja sanoi että pitähän se toisenkin heinämiehen saada pillua. Kohta Marita alkoi voihkia änekkästi, sanoi että tuntuu tosi hyvälle samalla varoitti Kallea että ei työnnä liian syvälle. Kallen suukottelun ja suostuttelun jälkeen Marita antoi luvan. Yhdeksän kuukauden pästä Marita pyöräytti kauniin tytön ja enpä tuota tiedä tänäkän päivänä kummalle se on Kallelle vai minulle, vai olisiko joku muu auttava naapurin mies ollut asialla tiedä häntä. Kalle levitti alalauteilla istuvan Maritan jalat ja koitti upottaa paksun ja ison kullin pilluun mut eihän se mennyt sisän heti, Huomasin Maritankin olevan tosi kiihottunut. pillu ja kulli valkeakoski

Videos

Casada mandou video parmante QUE É DO grupo J marido tambÉM.

Pillu ja kulli valkeakoski - Kulli ja

Saunottiin siinä ja Kalle meni löylyvettä lisä hakemaan niin silloin Marita huomasi Kallen ison lemmen sauvan ja sanoi voi herrajestas millainen mela pojalla on, siihen Kalle sanoi että eihän tämä vielä seisokaan ja kysyi haluaisiko hän koittaa sitä. Kun tämä tapahtui oli vuosi 1978 ja on säilynyt kiihottavana muistona mielessäni. Sanomalehtien, television ja radion uutisissa, oppikirjoissa, tietokirjoissa, asiakirjoissa, käyttöohjeissa ja tiedotteissa. Yläastepapereiden joukosta löytyi biologian tunnilla käytettyä opetusmateriaalia, jota muistan ihmetelleeni kovasti jo 15-vuotiaana, eli 16 vuotta sitten. Kielitoimiston sanakirjan mukaan molemmat sanat ovat alatyylisiä, mistä tiedetän seuraavaa: Alatyyli on karkeuksia sisältävä kielellinen ilmaisutyyli. Lienee tarpeetonta raportoida, että kulli- ja pillumonisteet eivät pässeet sästettävien joukkoon).

Kallen: Pillu ja kulli valkeakoski

Marita sanoi että eihän tällaista vanhaa naista nuoret pojat edes katsele niin uskaltaa tulla. Päivällä paiskittiin heinä seipälle vauhdilla, silloin ei vielä paalattu. Tulostakin on vihdoin syntynyt, mistä kertonen enemmän huomenna, mutta pari paperia ansaitsee oman esittelynsä. Hän kertoi että odottaa kun me peseydytän niin hän tulee sitten saunaan, siihen me melkein yhteen äneen huudettiin että tarvittas selän pesijä, ajateltiin että eihän se uskalla tulla mutta yllätys oli suuri kun muodokas leski tuli lauteille kanssamme. Tekstit kullista ja pillusta seksi tube sonera easy prepaid lataa särähtivät korviini pahasti jo silloin.

0 kommenttia “Pillu ja kulli valkeakoski

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *