Eturauhas orgasmi hyvä orgasmi

tuntua parhaimmalta ovulaation aikaan. Artikkelia varten on haastateltu Tarja Santalahti, kliininen seksologi, psykoterapeutti, Väestöliiton Familia Oy sekä seksikoulun esiintyjät Saana ja Risto. Naisen U-piste, u-piste on tuntoherkkä paisuvaiskudosta ja se sijaitsee virtsaputken suuaukon läheisyydessä. Liuuta sormi kevyesti suoraan kohdunkaulan pälle ja lisä painetta vähitellen. Missä asennossa ja kuinka päsisin parhaiten sormin käsiksi rakkaani eturauhaseen? Hyväile kohdunkaulaa sen reunoilta ympyrämäisillä liikkeillä sormien avulla sekä purista kevyesti kohdunkaulaa sormiesi väliin ja lypsä sitä.

Eturauhas orgasmi hyvä orgasmi - Mies, haluatko

Naisella tuntemus voi olla pissahädän tunne. Saanan mukaan keskeistä on myös luottamus kumppaniin. Miehellä tuntemus eturauhasta käsiteltäessä ja kiihottuessa voi olla pissahädän tunne.

Eturauhas orgasmi hyvä orgasmi - Keskustelu

Yhdyntäasentoina G-pisteen stimulointiin toimii parhaiten Seksikoulun jaksossa 9 esitellyistä asennoista: takaapäin nainen eturauhas orgasmi hyvä orgasmi polviseisonnassa nainen maaten selällän miehen pällä lähetyssaarnaajasta variaatio, jossa nainen kohottaa lantiotaan ylös. Pisteiden löytämiseen kannattaa varata aikaa ja malttia, sillä ensimmäisillä kerroilla tuntemukset voivat olla laimeita. Tee sormilla sivuttaista tai pyörivä liikettä pisteen pällä. Pisteen löytä etsimällä joko sormilla, kielellä, peniksellä tai erilaisilla välineillä ja tuntemuksen mukaan. Ulkoapäin käsiteltäessä voi kokeilla pientä kevyttä painetta välilihalle - pumppaavaa painamista, jolloin ihon pinnalla ei liuuta. Alussa eturauhanen ei tunnu sormeen erityiseltä, mutta kiihottuessaan se paisuu ja tuntuu sormea vasten saksanpähkinän kokoiselta kiinteältä alueelta. Naisen G-piste, naisen G-piste sijaitsee 3-5 cm vaginan suuaukosta sisänpäin, navan puolella. U-piste voi löytyä yksilöllisesti virtsaputken suuaukon molemmilta puolilta tai vaginan suuaukon tai virtsaputken suun välistä. Aluetta voi hieroa sormien välissä painamalla ja liuttamalla. Pisteen käsittely voi helpottaa ja mahdollistaa naisen ejakulaatiota.

0 kommenttia “Eturauhas orgasmi hyvä orgasmi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *