Eroottista seksiä nainen ja mies sängyssä

eroottista seksiä nainen ja mies sängyssä

Miehen top 10 mokat sängyssä - älä tee näin! Tämä paljastava ja suorapuheinen artikkeli opettaa jokaiselle miehelle, miten nainen tyydytetän, sen sijaan että neito juoksisi karkuteille oman tietämättömyytesi takia. Lue huolella, jos haluat välttyä pahimmalta seksimokilta ja suoda täydellisen nautinnon rakkaalle petikumppanillesi. Jos kaipaat lisä syitä harrastaa enemmän seksiä. Monissa elokuvien ja tv-sarjojen seksikohtauksissa nainen on usein. Joiden mies on huono sängyssä. Miehet, mitä tekee nainen joka todella hyvä sängyssä? 11 asiaa, joita jokainen nainen haluaa sängyssä Minulle nainen on hyvä sängyssä jos hän on poikkeuksellisen toiminnallinen ja omaa mielikuvitusta ja selkeästi nauttii seksistä. 11 asiaa, joita jokainen nainen haluaa sängyssä kehtaamatta pyytä! 07:15 - Karoliina Kotala Cosmopolitan-sivusto listasi 11 kohtaa, joita jokainen nainen toivoo kumppaniltaan sängyssä, mutta harvemmin uskaltaa niitä äneen sanoa. Mies: 1) kysy naiselta, että mitä hän haluaa sinun tekevän 2) älä ylläty, jos nainen ei heti vastaa. Hieman selvennystä: kaikki naiset eivät nauti samoista asioista sängyssä. Älä koskaan kuvittele, että fyysiset virheesi tai värin tekemisesi ovat syynä naisen kylmenemiseen. Luuletko tietäväsi, mitä nainen haluaa? Yleinen ongelma on miehen ja naisen eriaikainen laukeaminen, jos miehellä on taipumusta tulla ensin. Tämä on helvetin vaikeaa. Löydätkö sen myös pimeässä? Sinun ei pidä orjuuttaa naistasi, vaan ohjata häntä maskuliinisella voimallasi. Masturbointi on miehelle kuin seksin opetusta jos nainen antaa katsoa. Nainen katselee kumppaninsa alastonta vartaloa yhtä mielellän kuin mieskin, joten riisu vaatteesi hyvissä ajoin. Suosi voimakkaita työntöjä keskivauhdilla tai melko hitaasti. Mutta jos olet suhteessa naisen kanssa ja hän alkaa muuttua yhä oikuttelevammaksi ajan kuluessa, syynä on usein se, ettei hän saa haluamaansa makuuhuoneessa. eroottista seksiä nainen ja mies sängyssä

Eroottista seksiä nainen ja mies sängyssä - Mies

Tämän jälkeen voi jo kokeilla suutelua. Ja kuvittele, että tätä jatkuisi viikko- tai kuukausikaupalla etköhän mieluummin unohtaisi koko jutun? 256, jakoa, oletko hyvä rakastaja? Vapauta hänen mielensä tuhmilla tai romanttisilla puheilla seksin aikana ja hän tulee kokeman elämänsä voimakkaimmat orgasmit.

Miten: Eroottista seksiä nainen ja mies sängyssä

Et voi koskaan saada häntä liian kiihottuneeksi. Saatat yllättyä luettuasi tämän! Jaa artikkeli: Kuva: EPA / All Over Press. Herä siis aikaisemmin ja herättele nainen hellästi, tökkimättä. Tämä tilanne vaikuttaa hyvin paljon siltä, että mies käyttä naista vain runkatakseen itsensä. Anna tilaa ja kannusta kokeilemiseen. Naisesi haluaa sinun olevan makuuhuoneen kunkku, käntelevän häntä mielesi mukaan, ottavan hänet takaapäin kyselemättä ja tekevän mitä itse haluat. Näin saat naisen haluamaan lisä. Selvennys kohtaan kaksi: miehet eivät osaa puhua sängyssä, mutta sama pätee myös naisiin. Saatat kuvitella, että oma libidosi on voimakkampi kuin hänen, koska yleensä sinä olet aloitteen tekijä. Mutta älä käsitä värin. Ehdottoman tärkeä on tutustua myös muihin naisen erogeenisiin alueisiin, kuten rintoihin, huuliin, pakaroihin, lantion alueeseen tai vaikka niskaan. Naisen mielikuvitusta voi kiihdyttä klassikkokirjojen seksikohtauksilla. Huippusuorittajat alalla kuin alalla tietävät, että mestaruus on matka, ei märänpä. Viime aikaiset kyselytutkimukset kertovat kuitenkin aivan toisenlaista tarinaa. Virhe 7 : Liian lyhyt esileikki. Anna naisellesi vähän kuritusta ja puhu tuhmia, niin huomaat että tämä tehoaa. Nähkäs, jos seksi kulkee aina samaa rataa ja samat jutut tehdän kerrasta toiseen, muuttuu se puuduttavaksi, vaikka olisikin helvetin hienon tuntuista.

0 kommenttia “Eroottista seksiä nainen ja mies sängyssä

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *