Tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri

tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri

hyvinvoinnin kannalta tärkeänä. Hierojana toimii koulutettu hieroja Pälvi Yli-Suvanto. Työni lisäksi sydäntäni lähellä ovat jooga, vaellus sekä luontokuvaus. Yhteystiedot, palvelut - Tule ja kokeile. Toteutamme klassista ja urheiluhierontaa sekä purentalihashierontaa. Ilman lisämaksua, mikäli hierottavaa on vähintän 3 tunnin edestä. tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri

Tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri - Koulutettu

"Oikein hyvä palvelua ja asiantuntevaa. Hinta, osahieronta 1 30 min 22,00, osahieronta 3 30 min 60,00, palvelu, kerrat, pituus. Hieronnan tarkoitus on parantaa verenkiertoa, vähentä lihasjännitystä sekä rentouttaa lihaksia. Uudet toimitilat sijaitsevat aivan Citymarketin vieressä, Liikku-kuntosalia vastapätä. Siksi olemme kehittäneet Sinulle palveluja joista me itse, sekä monet muut ovat hyötyneet ja joiden avulla voit elä elämäsi täysillä!

Oulun: Tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri

Koulutetulla hierojalla, niin kuin muillakin terveydenhuollon ammattilaisilla on lakiin eroottinen hieronta naiselle kireä pimppi perustuva salassapitovelvollisuus. Lihashuoltoon liittyen myös kuntosalin monipuolinen käyttö, kaikenlaiset pallopelit, sekä erilaiset kuntoliikuntamuodot ovat minulle tärkeitä. Purentalihasten ja leukanivelen manuaalinen hoito,.

Koulutettu: Tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri

tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri Real hookup nettstedet lohja
Hierontakoulu turku hekku 50
Helsinki escort redtube download 93
tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri

Videos

Lulu Martinez is ready for our anal casting session. Kinesioteippauksen peruskurssi, Kipulihakset Oy, 2015. Palveluitamme ovat fysioterapia, hieronta, liikuntavalmennus, työhyvinvointipalvelut yrityksille ja yhteisöille, kuntotestaus sekä Cambridge Ohjelma. Yritykseni arvoihin kuuluvat asiakkaan hyvä ja hyöty sekä itseni kehittäminen terveydenhuoltoalan ammattilaisena. Hierojan ammattitutkinto, osao, Kontinkangas, 2015, liikunnanohjauksen peruskurssi, Virpiniemen liikuntaopisto, 2014, olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni! Älä jä vaivasi kanssa yksin vaan, o ta yhteyttä ja sovitaan hieronnasta! Lihasklinikka auttaa Sinua ammattitaidolla ja luotettavuudella!

0 kommenttia “Tantrahierontaa hieroja oulu kaakkuri

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *