Tantra hieronta nainen orgasmi

tantra hieronta nainen orgasmi

Mies, näin annat naiselle 60 sekunnin orgasmin Tantran menetelmät - tantra Keskustelu - sain orgasmin normaalissa hieronnassa? Orgasmi, joka kestä täyden minuutin. Voiko mies tunnistaa, milloin nainen on oikeasti saanut orgasmin? Nainen voi saada monia orgasmeja. Ja orgasmi on saapumassa. Voit käyttä apunasi itsetyydytystä. Tantra tarvitsee toteutukseen paljon aikaa ja omaa rauhaa. 7 helppoa tantraseksikikkaa, joita sinun kannattaa Tantra hieronta - ihana kokemus Seksi Vauva Valoa kohti: tantra, seksiÄ JA ELÄMÄnfilosofiaa Vierailija: olin sellaisessa aromaterapia hieronnassa ja ihan oikeasti sain orgasmin. Siis miten se on mahdollista? Tilanne ei ollut mitenkän seksuaalinen. Hieroja oli nainen ja olen itsekkin nainen.

Tantra hieronta nainen orgasmi - Klitoriksen

Jos hän suosii kevyempä kosketusta, hellitä painetta. Kadotit energiasi, etkä saanut siitä vastineeksi kuin pienen hetken mielihyvä. Ihmisen seksuaalisuus on herkkä, ja voi haavoittua monella tavalla.

Hieronta: Tantra hieronta nainen orgasmi

Rakastelkaa rakkaudella ja herkkyydellä. Sulaudut yhteen toisen kanssa. Etsikä asento, joka on molemmille mukava, ja mahdollistaa rentoutumisen. Nainen voi saada monia orgasmeja, ja jatkaa helposti rakastelua vielä pitkän. Ole tarkkana, ja opettele tunnistamaan tarkasti se hetki, jolloin et voi jatkaa kiihotusta ylittämättä rajaa.

Tantra hieronta nainen orgasmi - Hidas

Se virtaa kehosta toiseen, kasvaen ja kehittyen. Muuta makuuhuone hotellihuoneeksi, jokaisen naisen orgasmin salaisuus piilee siinä, että naisen täytyy olla rentoutunut ja keskittynyt vain nautintoon. Aloita siis tunnelman luomisella. Jos hyvin käy, penis osuukin sellaiseen laiminlyötyyn kohtaan, joka osoittautuukin nautintonapiksi. Se kasvaa ja paisuu, kunnes saavuttaa huippunsa, ja silloin kaikki energia purkautuu kerralla. Mitä paremmin tämä onnistuu, sitä paremmat ovat naisen mahdollisuudet saada pitkä, intensiivinen kliimaksi. Jos hänen kutsumisensa "tuhmaksi tytöksi" tuntuu hänestä hyvältä, tee niin. Voit oppia kuinka koskea toista lempeästi ja rakastavasti, ja kuinka rentoutua toisen kosketuksessa. Jos hänellä on epävarma olo, eivät seksihalutkaan ole kohdillaan. Tiedosta ne lihakset, joilla voit vaikuttaa virtsan tulemiseen. Rakastava kosketus on se, joka parantaa sielun haavat. Kosketa kevyesti sivellen ja rakastaen ihon pintaa. Tantrisessa rakastelussa kuljet yhä syvemmälle rakkauteen, yhä syvempän yhteyteen toisen ihmisen kanssa. Suuntaa tuo virta toiseen ihmiseen. Energia itse on liikettä, virtausta. Vedä hänet tantra hieronta nainen orgasmi itseesi päin himokkaasti, kerro kuinka hyvältä hänen takapuolensa näyttä ja viipyile suudelmien ja hyväilyn kanssa. Tantrassa energia pidetän itsellä, ja se saadaan kiertämän kehässä rakastelijoiden välissä. Kun jännite välillänne kasvaa tarpeeksi suureksi, se muuttaa suuntaa ja nousee ylöspäin kohti kaikkeutta. Järjestäkä siis itsellenne tarpeeksi aikaa, ja paikka jossa voitte olla täysin rauhassa. Yritä ottaa tilanne haltuusi ja käske häntä käntymän asentoja vaihteaessanne joistain naisista se tuntuu ärimmäisen kiihottavalta. Opettele tuntemaan nuo lihakset, ja harjoittele niiden hallintaa, kunnes pystyt supistelemaan niitä tietoisesti milloin ja missä vain haluat. Maatkaa sylikkäin ja tunnustelkaa tunteitanne. Vähällä vaivalla päsette kokemaan huumaavia hetkiä aina esileikistä orgasmin jälkeiseen autuuteen. Taustalla voi olla kaunista ja sanatonta musiikkia. Pyydä miestäsi jättämän peniksensä sisäsi yhdynnän jälkeen. Anna itsesi kiihottua, ja nauti toisen kosketuksesta.

0 kommenttia “Tantra hieronta nainen orgasmi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *