Siwa aukioloajat helsinki alastob suomi

läpi päsiäisen, pitkäperjantaista toiseen päsiäispäivän. Aukioloajat voi katsoa kaupparyhmien verkkosivuilta. Kaikki Lähikaupat auki, kaikki Alkot kiinni. Lähimmät toimipaikat: Avoinna ajanvarauksella, aUKI TÄNÄN, avoinna jälleen, soita. Alko on pistä ovensa kiinni kaikkialla Suomessa koko päsiäiseksi. Joustavamman aukiolon vuoksi on fiksua tarkistaa aukioloajat etukäteen netistä.

Siwa aukioloajat helsinki alastob suomi - Yhteystiedot

S-ryhmän kaupoista suuri osa on auki läpi päsiäisen. Kaikki K-Citymarketit ja K-supermarketit ovat avoinna. Suomen Lidliltä poikkeuksellinen ratkaisu näin eri kaupat ja Alko ovat auki päsiäisenä. Sähköposti, auki, kiinni, varaa aika. Ei kohteita valitulla alueella. Suuremmista marketeista lähes kaikki ovat auki päsiäisen päivinä, samoin pienemmät kaupat kaupunkien keskustoissa. Kaksi lähikauppaa, Helsingin Eteläesplanadin ja Mellunmäen Siwat, ovat päsiäisenä auki vuorokauden ympäri. Näin Lidl, S-ryhmä, K-kaupat, Lähikauppa ja Alko palvelevat päsiäisenä. Viimeiset ostokset voi tehdä torstaina normaalien aukioloaikojen puitteissa. Mukana ovat kaikki tärkeimmät ketjut: Alepa, K-citymarket, K-market, K-supermarket, Lidl, Prisma, Sale, S-market ja Stockmann Herkku.

Siwa aukioloajat helsinki alastob suomi - Siwa, helsinki

Mainos (Teksti jatkuu alla mainos pättyy, k-ruokakaupoissa kauppiaat pättävät itse aukiolosta. Päkaupunkiseudun (siirryt toiseen palveluun) lähiliikenteessä ajetaan tänän perjantaiaikataulujen mukaan. Kaupat ovat viime vuoden alusta lähtien saaneet itse valita aukioloaikansa.

0 kommenttia “Siwa aukioloajat helsinki alastob suomi

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *