Sex ilmainen bdsm novellit

naitu seisaaltaan? Tero tunsi miten suoleen valui nestettä. Tero ei itse muista miten oli palannut metstästä, vaan heräsi jälleen kopissa, jossa oli aikaisemminkin ollut. Vajaan kymmenen minuutin panemisen jälkeen Antin työnnöt alkoivat kiihtyä kunnes hän tuli rajusti; tullessaan Antti huusi kovaa ja työnsi kulliaan aina vain syvemmälle Teron pyllyyn niin että Tero luuli halkeavansa. Antti sanoi rauhallisesti: hengitä nenän kautta, muuten tukehdut.

Sex ilmainen bdsm novellit - Eroottisia

Antti katsoi Teroa aina intensiivisesti. Seurasi kaksi uutta iskua, mutta Antti oli ilmeisesti tyytyväinen, koska ei iskenyt useammin. Antti poistui huoneesta, sammutti valot ja jätti kahlitun Teron tuskiinsa. Sitä ei oltu pesty. Usein Sakke hakkasi Teroa noin metrin pituisella katajasta tehdyllä kepillä. Työnnä vähän pyllyäs taaksepäin niin saadaan se reikä kunnolla esille! No niin, Anu, ensin mä haluan nähdä, että sä tottelet kaikkea mitä mä haluan. Tero oli oppinut läksynsä, ja kovasta kivusta huolimatta avasi suunsa. Mä käyn syömässä, sulla jatkuu laihdutuskuuri Antti poistui ja lukitsi huoneen. Tiedoks vaan, että mulla on myös kovempaa tavaraa kuin toi lapsellinen ratsupiiska. Hän yritti heiluttaa peppuaan eri puolille niin, että dildo olisi syyhyttänyt, mutta siitäkän ei tullut mitän. Teron tuli luonnollisesti myös huolehtia peppureikänsä liukastamisesta omalla syljellän. Huoneen yhdellä seinällä olevista koukuista roikkui nyt ketjuja joiden päissä oli remmit, selvästikin käsiä ja jalkoja varten. Päivän aikana Tero joutui tekemän samoja temppuja uudestaan english dating sites in spain pori ja uudestaan, kunnes Antti oli täysin tyytyväinen. Epäröiden Tero avasi suunsa, minne Antti voimakkaalla vedolla tyrkkäsi suurimman osan 20 sentistä. Yleensä Sakke sitoi Teron kädet selän taakse käsiraudoilla ja pakotti Teron erilaisiin asentoihin. Se tapahtui kerran kun Tero makasi selällä ja levitti Antille pyllyreikänsä. Siinä 50-vuotias mies lupasi sitoa, nöyryyttä ja piiskata. Sitä hän nuoli usein. Sä maksat vielä tästä, että mä joudun riisumaan sut ja samalla Antti nosti Teron vatsalleen pukin pälle.

Sex ilmainen bdsm novellit - Sex

Nyt mennän ja Antti repi Teroa kaulapannasta käytävälle. Sitä tuli hyvin paljon. Sun elämäs tarkoitus tästä lähtien on pelkästän reikien tarjoaminen mun melan käyttön. Antti jatkoi: Jatkossa mä odotan sulta kuule Anu paljon enemmän yhteistyötä, muuten sä kuolet noihin ruoskaniskuihin. Antti sammutti dildon ja otti sen pois Teron pyllyreijästä. Tero ei yrittänytkän halpoja hotelleja helsingissä sihteriopisto paeta, koska ymmärsi tilanteen toivottomuuden. Antti meni hanan luo ja avasi sen. Opetuksen jälkeen Antti alkoi viemän Teroa takaisin koppiinsa. Antti otti letkun esille ja huuhteli ensin tulleet vedet pois viemäriin. Antti virtsasi kuitenkin niin nopeasti, ettei Tero mitenkän ehtinyt juoda kaikkea ja virtsaa valusi suupielistä. Tero yritti huutaa mutta suupallon takia mitän muuta kuin vaimeata ininä ei tullut. Lopulta koko ruumis kutisi ja pisteli. Pannassa oli vielä ilkeännäköisiä nastoja niin kuin vahtikoirien pannoissa. We are working hard to be the best Ebony Bdsm Videos site on the web! Huoratytön täytyy olla karvaton. Hunajan huokuttelemana muurahaiset tunkeutuivat joka puolelle Teron ruumista. Tässä vaiheessa Tero alkoi hermostua enemmän, koska olosuhteet olivat varsin erikoiset, jopa epäilyttävät. Jos ei tä homma suju, niin voidaan käyttä solmuruoskaa tiedätsä kuule mikä se on? Sun pyllysi heilahteli mukavasti tossa iskujen mukana.

0 kommenttia “Sex ilmainen bdsm novellit

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *