Liian pieni pillu vaimo saa vierasta

Vaimo saa vierasta liian pieni pillu / Cougared oulu Keskustelu - Kokeilin mieheni toiveesta isomunaista Vaimo saa viimein isoa vierasta kullia - Kinky - Suomi24 Vaimoni näki katseeni ja hänen silmistän loisti anteeksipyyntö. Minun sisällä kuohui valtavasti, käsittämätön tunne velloi minua, kun näin toisen miehen rakastelevan vaimoani kiihkeästi. ( vierasta ja vähän omaakin). Niin johan vaimo oli lutka, löysä pillu. Saa monta tuntia päivässä isoa munaa. Tahtoisin vierasta miestä sivu 3 Keskustelu Anna Vaimo saa vierast - Tositarinat - Suomi24 Keskustelut Vaimo saa viimein isoa vierasta. Pappa on sairaalassa sydänvikojen takii ja niitten omakotitalo on liian iso. Pillu oli spermainen, mutta se ei vierasta. Siinä joskus muutkin saa vierasta.

Vaimolle: Liian pieni pillu vaimo saa vierasta

Aloitin pitkät nautinnolliset työnnöt ja puristelin samalla rintoja. Rakastelun jälkeen hyväilimme ja suutelimme toisiamme. Nainen puristi reippaasti kättäni ja kertoi hymyillen olevansa Päivi. Nainen kertoi tulleensa miehensä kanssa viettämän pidennettyä viikonloppua vuokramökille, mutta hänen miehensä olikin kutsuttu kiireelliseen työhommaan ja hän tulisi takaisin mökille vasta huomenna. Päivin pillu tuntui todella ihanalta, mutta kun olin lauennut vuorokauden aikana jo kolmesti, niin en saanut spermoja lentämän.

Liian pieni pillu vaimo saa vierasta - Onko koolla

Täytyy myöntä, että myös minä katselin uteliaana millainen kalu pillupano naisseuraa miehille Karin housuista paljastuu. Juomme yhdessä monta kaljaa ja lonkeroa. Voit myös siirtyä Suomi24:n etusivulle. Kari tuli hetken pästä hyväntuulisana ja jäi siihen penkille Pekan vieraani istumaan, He katselivat minua kun uin kierrosta järvellä. Minä suutelin Päiviä kiihkeästi ja vein käteni hänen pillulleen. Nainen katsoi ihmeissän tummaa, isokokoista serkkuani ja sanoi, että hän luuli minun olevan yksin. Sitten nousin ylös ja nostin Päivin säret olkapäilleni, vedin shortsini alas ja asetin kuumana sykkivän kaluni kiimasta paisuneiden häpyhuulten väliin. Pekka kertoo: Heräsin yöllä vierestäni kuluviin änin ja sängyn heiluntaan. Minä vastasin, että sanoin olevani liikkeellä ilman naisseuraa, mutta onhan toki tämän mökin isäntä, serkkuni Pekka tällä myös.

Rouva ja: Liian pieni pillu vaimo saa vierasta

Sopersin hätäisenä ja päsin irti otteesta. Rantasaunan kammarissa riisuimme ja huomasin miten kiinteästi Kari katsoi minua kun riisuin kiusoittelevan hitaasti vaatteeni. En päse saunan jälkeenkän lähtemän omalle mökille. Pekka ehdotti uimaan menoa, mutta Kari sanoikin Pekalle että mene sinä vain edellä uimaan ja siellä on rantavedessä kaljakori kylmenemässä, tuo meille oluet tullessasi. Oli todella kiihottavaa seurata miten tuon naivan parin kiihko, naimisen tahti ja voihke yltyivät ja yltyivät, kunnes Pävin vartalo alkoi täristä ja hän sai todella voimakkaan orkun.

0 kommenttia “Liian pieni pillu vaimo saa vierasta

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *