Kokkola thai hieronta tantra hieronta turku

Hierontaa (ei seksiä) - Varsinais-Suomi - Seksitreffit 23, tHAI hieronta, sauna, turku, uUSI tytt. 84, tantra hierontaa Turun saaristossa Id: 1007970: Nick: Puma, ikä: 30v. Muutettu: Nähty: klo 07:06. Hot Stones hieronta (80 min) 90 Lämmin laavakivi hieronta koko vartalolle; Thai massage (60 min). Vartalohoidot, hieronta, turku, hoitola Diiva Tantra hieronta, helsinki - Sacred Circles Tantra hieronta, helsinki keskiviikkoisiin. Yhdistä seksuaalisuus, rakkaus ja henkisyys! Tantra, vartalo, hieronta, avoinna MA-SU.00-21.00 rauhankatu. Hieronta jossa saat nauttia koko.

Videos

Wildly Erotic Tantra Massage.

Videos

Abbi secraa cock cumshot. Intialainen pähieronta 45 min - 45. Siisti ja viihtyisä liikkeemme sijaitsee osoitteessa. Koulutukseni diplomi shiatsuterapeutiksi olen saanut Suomen Shiatsukoulussa mestari shiatsuterapeutti John Lewisilta. Sieltä löydät halutut ilta-ajat ja peruutuspaikat! Aiemmat tiedot ja taidot, osallistuminen ei vaadi erityisiä taitoja, mutta on oleellista että olet työskennellyt itsesi kanssa ja vapauttanut häpeä ja tukoksia omaan kehoosi ja seksuaalisuuteen liittyen, koska kyseessä on intiimi hieronta jossa asiakkaat ovat yleensä alasti. Verification, please enter any two digits *Example:.

Kokkola thai hieronta tantra hieronta turku - Sexsibility

Anna keholle tuntemuksia käyttäen erilaisia materiaaleja ja välineitä. Energiatyön ja chakrojen perustiedot, kommunkikaatio, opi alustamaan keskustelua ja kommunikoimaan selkeästi asiakkaan kanssa. Olen perustanut Sanin Shiatsun Kokkolaan 2012, jossa toimin pätoimisena hieronta ja hyvinvointialan yrittäjänä yhteistyössä Hieronta Kokkolan kanssa, osoitteessa Isokatu 8 / Rantakatu 7, 67100 Kokkola aivan kaupungin keskustassa. Energiatyö, seksuaalienergian salliminen ja kyky nauttia kokonaisvaltaisesti. Thai-hieronta 30 min 30 per 30 min, nautinnollinen öljyhieronta. Viesti: varaa aika hierontaan, varattuasi ajan, saat varausvahvistuksen! Varaa aika tai tule käymän! Thai-hieronta 60 min 50 per 60 min, nautinnollinen öljyhieronta. Teoriaa käsitellän kurssikertojen lisäksi myös niiden välillä. Kysy lisä palveluistamme ja varaa aika soittamalla tai tekstaamalla numeroon, olemme auki joka päivä kello.00 -.00, nimi: sähköpostiosoite. Thai-öljyhieronta, thai-öljyhieronta on nautinnollinen ja rentouttava koko kehon hieronta öljyllä. Kestävyys, miten voit kehittyä ja tuntea olosi hyväksi työssäsi. Lisäksi koulutan itseäni jatkuvasti erilaisilla täydennykursseilla. Hinnat, talous ja yrittäjyys, miten saada uusia asiakkaita ja säilyttä vanhat. Varaa hoitoaika netistä, akupunktio.60 min - 35, kuumakivihieronta 75 min -. Erittäin rentouttavassa hoidossa käsitellän jalkojen ja pänalueen heijastealueita koko kehoon. Kokohieronta kestä 60min, sisältäen koko ylävartalon. 4 tuntia omia kirjoitus-. Teoriaosuus koostuu päasiassa erilaisista videoista ja sisältä myös luettavaa. Tervetuloa tarkkaan ja rentouttavaan ilmainen seksi helsinki thai massage hierontaan! Käytäntö ja teoria, kurssikertojen aikana painopiste on hieronnan harjoittelussa.

0 kommenttia “Kokkola thai hieronta tantra hieronta turku

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Vaaditut kentät on valittu *